Eesti

AGPTEK WiFi MP4-mängija T05 (rose) UUS!

37 €

Paku oma hinda

Saadavus: 2 tk.

Tallinn

UUS!

Wi-Fi võrgumuusika jaoks: Android 6.0 süsteem äratab pleieri isiklikul ja võimsal viisil ellu. Olete kuulnud rohkem veebimuusikat Spotifyst või Amazon Musicust.

Puhas heli ja detailid: ühendage originaalallikast pärit selge stereoheli kaunilt kujundatud välimusega. Toetab kõige populaarsemaid helivorminguid: MP3/FLAC/WAV/OGG/AAC/APE. Optimeeritud kerge korpus pakub pilkupüüdvat välimust ja mugavat haaret. Lihtne kaasas kanda, igal ajal ja igal pool!

Sisseehitatud 1 GB muutmälu ja 8 GB ROM ning täiendav TF-kaardi pesa võimaldab lisada kuni 32 GB mahuga TF-kaarti, et muusikast kunagi puudu ei saaks. 30 tundi muusika taasesitamist koos 2-tunnise laadimisajaga, ideaalne igapäevaseks tööle- või lihtsalt liikvel olles.

See pleier ei paku mitte ainult kõrglahutusega kristallselget muusikat, vaid ka funktsioone, nagu Bluetooth-ühendus, video taasesitus, FM-raadio, helisalvestus, piltide sirvimine, e-raamatute lugemine, häälotsing, kalender, kell, AB korrata jne. Tooge teile tõeliselt meeldiv kasutuskogemus.

4-tolline HD puuteekraan: kõrge eraldusvõimega 4-tolline ekraan (960 x 480) pakub teile ilusat ekraani teie e-raamatu, fotode, videote, sõnumite ja muu jaoks. Kõik on terav, elav ja elutruu. Puutetundlik, nii et pääsete funktsioonidele juurde lihtsalt ikoone puudutades. Nii intuitiivne ja lihtne.

Kuulutuse number: 12729891

60 (+2 täna)
Lisatud: 22.04.2024 13:58
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt