Eesti

Antakse üürile 2-toaline korter Liikuri tn+parkimiskoht

575 € kuus

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 64
  • Korrus 4
  • Korruseid majas 7
  • Maja materjal Monoliit
Liikuri 8a, Lasnamäe linnaosa, Tallinn

Anda üürile uus 2-toaline korter (63 ruutmeetrit+6 m2 klaasitud rõdu) Tallinna kesklinna lähedal, Liikuri tänaval. Üürisoov on 575 €/kuus . Korter asub 7-korruselise maja 4. korrusel. Majas on olemas lift. Maja on ehitatud aastas 2006.

Magamistoas sisseehitatud mahukas garderoob ja 1,6 laune voodi. Korteris on suur elutuba koos köögiga. Elutoas on diivan, mille saab lahti võtta, et rohkem inimesi mahutada. Köögis on suur köögisaar mahukate sahtlite ja söögilaua alaga. Tehnikast on köögis olemas pliit, õhupuhasti, uus külmik, ahi jamiktolaineahi. Elutoas on konditsioneer, vannitoas on täesti uus pesumasin, suur vann.
Käesoleva aasta oktobrikuu kommunaalarve oli 125 €+ vesi, elekter , juulis 70€+ vesi , elekter.
Korter on väga hea asukohaga, lähedal on bussipeatused. Lähim toidupood on Paepargi Maxima XX 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel, Torupilli Selver 5-minutilise autosõidu kaugusel. Korteriga tuleb kaasa parkimiskoht maaaluses valvega parklas.

Koreter on puhas ja korralik.Korteris ja rõdul on suitsetamine keelatud. Korter on vaba sisse kolimiseks! Hinna sees parkimiskoht maa-aluses garaazis.

Otse omanikult, MAAKLERITASUTA.

Koduloomad ei ole lubatud!

Lepingu sõlmimisel esimese kuu üür 575eur+tagatisraha 575 eur.

Ei luba kuulutus kopeerida, maakleritel palun mitte tülitada

Kuulutuse number: 12460200

500 (+1 täna)
Lisatud: 14.05.2024 17:04
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt