Eesti

APEXEL 10 x 50 monokulaarne teleskoop

70 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

10 x 50 monokulaar – 10x suurenduse ja 50 mm objektiiviga monokulaar. See monokulaar on varustatud täielikult mitme kattega läätsedega (FMC), mis parandavad valguse läbilaskvust ja eraldusvõimet. See muudab vaatamise ajal asjad selgemaks ja annab aimu tegelikust maailmast.

Võrkkesta koordinaat: see monokulaar on välja töötanud Mil-hash võre spetsiaalselt välijälgimiseks ja kauguse mõõtmiseks (306FT/1000Yards). Sisseehitatud Picatinny siinil sobib erinevatele lampidele ja visiiridele.

Bak4 ja FMC: täiskasvanute monokulaar on varustatud 23,5 mm okulaariga, mis tagab mugavama ja suurema vaatevälja. Monokulil on täiustatud täielik mitmekihiline kate ja kvaliteetsed BAK4 rohelised kileprismad, mis annavad monoklile kompaktsed, vastupidavad ja kvaliteetsed täppisdisaini omadused.

IPX7 lämmastikuga täidetud veekindel: iga ilmaga ja igas keskkonnas tugevdab kummist soomustatud korpus selle vastupidavust, ideaalne õuehuvilistele ja põlislooduse uurijatele, käeshoitav ja hädavajalik linnuvaatluseks kõrbes jahiks matkamiseks telkimise jälgimiseks ja reisimiseks.

Sobib õues: 10X50 monokulaar on spetsiaalselt loodud õuehuvilistele. Sobib igasugusteks välispordialadeks: jaht, loomade vaatamine, ronimine, telkimine, reisimine, matkamine, veesport, pallimängud, maastikuvaatlus, autosõit, kontserdid, valve, väliseiklused ja muud tegevused.

Kuulutuse number: 12739496

34 (+3 täna)
Lisatud: 27.04.2024 16:23
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt