Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Autokülmik 35L,UUS

190 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Alpicool CF35 portatiivne reisi Autokülmik, 35L! UUS!

Suurepärane jahutusvõime. Autokülmik CF35 suudab sisetemperatuuri alandada 25 ℃-lt 0 ℃-le vaid 15 minutiga. Pärast toite väljalülitamist võivad vahuaine ja isoleermaterjalid külmiku mitmeks tunniks külmutada, kaitstes reisil toidu värskust .
3-astmeline aku kaitserežiim, kaitseb akut tõhusalt. Alpcool kaasaskantav külmik kaitseb teie auto akut tühjenemise eest. Kui väljundpingest ei piisa, lülitub külmik automaatselt välja ja auto sõidab kindlasti esimesena. Kui väljundpinge on piisav, käivitub külmik uuesti ja säästab aega külmiku sätete lähtestamiseks järgmisel kasutamisel.
35L suure mahutavusega. Autokülmik CF35 võib olla külmik või sügavkülmik erinevat tüüpi toiduainete ja esemete hoidmiseks. Kui temperatuur langeb alla 0 °C, saab sügavkülmik suurepäraselt külmuda, ilma et see mõjutaks külmiku jahutusfunktsiooni. Ja sügavkülmik on varustatud hoiukorvide võrega, et hoida toitu ilma kleepuvuseta.
Mitu kasutust Autokülmik on varustatud alalis- ja vahelduvvoolukaablitega, et rahuldada samaaegse välis- ja sisekasutuse vajadusi ning sobib erinevatel puhkudel, nagu iseliikuva ringreis, piknik, telkimine, grillimine. Vahelduvvoolukaabli pistik on Euroopa pistik, mis sobib enamikesse Euroopa riikidesse.

Kuulutuse number: 12180997

512
Lisatud: 19.05.2024 09:07

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt