Eesti

Automaatne Isepuhastuv Kassi Liivakast

300 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Väike-Maarja, Väike-Maarja vald, Lääne-Virumaa

Smart Cleaning isepuhastuval liivakastil on automaatsed puhastusrežiimid, saate vaadata, kuidas kassiliivakast ise puhastab ja võitleb tolmuga. Ühe klõpsuga kassiliiva asendamise funktsioon võib vana allapanu korraga tühjendada, ilma kühveldamiseta!

Uuenduslik desodoreerimis tehnoloogia isepuhastuv kassiliivakast võtab kasutusele uuendusliku elektroonika ioondeodorisaatori, mis on ohutu ja mittetoksiline ning kulumaterjale pole vaja vahetada. Ioondeodorisaator hakkab tööle pärast seda, kui teie kass on kakamise lõpetanud, vähendades sellega ruumi lõhnade eraldumist.

Madala hooldusega automaatne kassi liivakast on piisavalt suur täiskasvanud kassidele. Ärge muretsege kassiliiva sagedase väljavahetamise pärast, suurepärane kõigile, kes on hõivatud. Automaatse liivakasti puhastamine on vaevatu, see on ainult kaheosaline, seda on üsna lihtne kokku panna ja lahti võtta ning liivasilindrit saab loputada. Pange tähele, et alus ei tohiks märjaks saada.

APP Control – automaatse isepuhastuva kassi liivakasti saab ühendada võrku(2,4 GHz), et kasutada rakendust kaugjuhtimiseks. Ja see rakendus annab teile teada kassi kasutusandmed ja kui prügikott on täis.

Ukse läbimõõt: 24,5 cm

Müra: alla 35 db

Siseruum: 65L

Kaasas 1 rull prügikotte.

Võimalik saata postkontorisse, kulleriga või käest kätte. Automaati ei mahu.

Kuulutuse number: 12741748

100 (+6 täna)
Lisatud: 28.04.2024 20:22
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt