Eesti

Azio KB540

10 €

  • Seisukord Uus
Türi, Türi vald, Järvamaa

Tõestatud bakteritevastane kaitse: klaviatuuri välised osad on kaetud anorgaanilise hõbedapõhise antimikroobse ainega, mis takistab kahjulike bakterite kasvu ja mikroobide kogunemist.

Lai antimikroobne spekter: antimikroobses aines sisalduvad hõbedaioonid toimivad mitmesuguste mikroobide, sealhulgas gramnegatiivsete bakterite, grampositiivsete bakterite ja hallituse vastu. Muud eelised hõlmavad kuumakindlust, keskkonnasõbralikkust ja ohutust.

Veekindel ja pestav: IP66 veekindel disain pakub kaitset mustuse, õli, pesuainete ja muu eest. Ideaalne piirkondadele, kus mustus, vedelikud või pisikud on probleemiks. Klaviatuuri saab ka pesta, lisades veel ühe kaitsekihi.

3 taustavalgustuse värvi: taustvalgustusega klahvid on loodud kuvama läbi suurte tähtede, valgustades neid ja aidates teil paremini näha. Valige lihtsa klõpsuga sinise, punase või lilla vahel.

Tõeline mac-formaat: olenemata sellest, kas vajate säritust, juhtpaneeli, meediat või heleduse juhtelemente, on klaviatuuripaigutus 100% loodud Mac OS-i jaoks, nii et te ei pea kompromisse tegema.

Kuulutuse number: 12560958

82 (+1 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:49
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt