Eesti

Biliyer beež rõivastekorraldaja, kotid. 8 tk

14.99 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Omadused: Sobib igas suuruses kohvrile. 8 koti suurust, mis vastavad erinevatele ladustamisvajadustele. Valikus on erinevad värvid, mis muudavad teie reisi lõbusaks. Lihtne ja temperamentne disain, mis tõstab esile elukvaliteedi. Valmistatud veekindlast katioonsest kangast, pehme ja stiilne, kortsumisvastane ja kulumiskindel. Mugav käerihm, ergonoomiline disain lihtsaks kandmiseks. Suurus: 8 tk. Reisipakikotid. Suur võrkkott - 41 x 32 x 11,5 cm Väike võrkkott - 30 x 20 x 11 cm Lame kott - 27 x 15,5 cm - nööriga kott - 34,5 x 22 cm. Säilituskottide komplekt

Sisaldab: 8-osalist korraldajakomplekti (3 erineva suurusega riiete hoiukotti, 1 rinnahoidja ja pesukott, 1 lame tasku, 1 sahtlitasku, 1 kingakott ja 1 kosmeetikakott).

Kaaluge kõiki oma reisivajadusi: need pakkimiskorraldajad on loodud teie reisikaaslaseks. Reisitarvikud nagu riided, püksid, aluspesu, hügieenitarbed ja jalanõud on omal kohal.

Tänu heale materjalile ja tugevatele õmblustele saab kohvrite organiseerijaid kokku suruda 30% mahust. Vahepeal, kui need on tühjad, saab need tualett-tarvete kotti voltida.

Pärast esemete pakkimist kuubikuteks saab teie kohvri jagada "ruumideks" nagu sektsioon, mis võimaldab teil optimaalselt kasutada käsipagasi siseruumi. Võrgusilma disainiga leiate soovitud ühe silmapilguga, jätke lihtsalt hüvasti korduva ümberpakkimisega lennujaamas ja hotellis.

Kerge, veekindel, kaasaskantav, kokkupandav, lihtne hoiustada. Sobib perele/paarile või pikemale reisile. Kui teil on selle toote kohta lisaküsimusi, võtke meiega ühendust.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!

Kuulutuse number: 12742173

69 (+1 täna)
Lisatud: 29.04.2024 06:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt