Eesti

Bonsai C266-B 12-leheline osakeste purustaja UUEVÄÄRNE

50 €

Paku oma hinda

Saadavus: 2 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

P-4 kõrge turvatase: see suure jõudlusega kontoris kasutamiseks mõeldud paberipurustaja ei saa purustada mitte ainult 12 lehte korraga väikesteks 5 x 12 mm suurusteks osakesteks, vaid purustada ka CD-sid, krediitkaarte, e-kirju, klambreid ja klambreid. Kaitske oma privaatsust nii palju kui võimalik.

60-minutiline tööaeg: bonsaii C266-B 12-leheline purustaja võib töötada pidevalt 60 minutit ning jahutussüsteem ja ülitõhus mootor tagavad masina pika tööea. Seda purustajat saab kasutada kontoris ja kodukontoris.

Automaatne käivitus ja tagurdamine: automaatse käivitamise/seiskamise ja käsitsi tagasikäigu funktsioon kaitsevad teid paberiummistuste tekitatud pettumuse eest; ülekuumenemise ja ülekoormuskaitse tehnoloogia säilitab säästva kasutamise ja pikendab purustaja eluiga.

Eemaldatavad rattad: purustaja on varustatud 4 eemaldatava rattaga, nii et saate seda hõlpsalt teisaldada ja paigutada kuhu iganes soovite. 16-liitrine mahutavus ja läbipaistev aken võimaldavad hästi näha, kui see on täis.

Kuulutuse number: 12580523

71 (+1 täna)
Lisatud: 01.04.2024 23:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt