Eesti

CANON 200D + SIGMA OBJEKTIIV + TARVIKUD

500 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Canon EOS 200D fotokaamera
+ Kvaliteetne Sigma 17-55mm f/2.8 OS HSM stabilisaatoriga objektiiv
+ Tarvikud (kaamerakott, laadija, akud, juhtmed jms)
___________________________________

Kaamera info:

Loogiline disain:
Lihtsad juhtnupud ja nutitelefoniga sarnane puuteekraan muudavad Canon EOS 200D kasutamise lihtsaks juba algusest peale. Kasutage valgusjõulist optilist pildiotsijat, et näha maailma sellisena, nagu see tegelikult on või kasutage muudetava nurgaga ekraani, mida saate uutest perspektiividest jäädvustamiseks pöörata.

Fotod, mida saate aastaid nautida:
Pildistage 24,2-megapiksliseid fotosid, mis on detaili- ja värvirohked ning näevad välja suurepärased ka otse kaamerast. Pildid sobivad ideaalselt suurte väljatrükkide, fotoraamatute ja galeriide jaoks. Canon EOS 200D kaameras on DIGIC 7 pildiprotsessor, tänu millele saate pildistada nõrga valgusega tingimustes, ja Dual Pixel CMOS-automaatteravustamine, et saavutada kiireim teravustamine.

Pildistage madala teravussügavusega:
Canon EOS 200D suur APS-C-sensor muudab madala teravussügavusega fotode jäädvustamise lihtsaks – ideaalne portreede jaoks. Hoidke näod nõelteravas fookuses, nii et taust jääb kaunilt häguseks. Sellist meetodit kasutavad professionaalsed fotograafid terves maailmas.

Kergemini kaasaskantav. Rohkem fotosid. Rohkemates kohtades.
Canon EOS 200D on maailma kergeim muudetava nurgaga ekraaniga peegelkaamera, mis on oma kerge kaalu tõttu loodud igal pool kaasas kandmiseks. Nii saate nautida peegelkaameraga pildistamist rohkemates kohtades. Võtke see kaasa puhkusele, pidudele või lihtsalt jalutuskäikudele, kui tunnete ennast loomingulisena.

Kuidas pildistada?
Ükskõik, kuidas oma kaamera kasutate, Canon EOS 200D pakub kiiret teravustamist ja head reageerimisvõimet. Pildistage viivituseta optilise pildiotsijaga, mis näitab maailma selliselt, nagu see tegelikult on, looge võte nutitelefoniga sarnase muudetava nurgaga ekraaniga ja nautige maailma kiireimat reaalajas automaatteravustamist.

Fotograafia õppetund:
Canon EOS 200D juhistega kasutajaliides aitab teil valida õiged sätted soovitud efekti saavutamiseks. Teil oleks justkui isiklik fotograafiaõpetaja, kes seisab alati teie kõrval.

Koostöö teie nutiseadmetega:
Vaadake, muutke ja jagage fotosid Canon EOS 200D kaamera ja nutitelefoni või tahvelarvuti vahel – see on väga lihtne. Alati sisselülitatud energiasäästlik Bluetooth ühendus tagab ligipääsu kaamerale isegi siis, kui see on teie kotis.

+ Sigma 17-55mm f/2.8 OS HSM objektiivi informatsioon:

17–50 mm normaalsuumobjektiiv
Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
Integreeritud Sigma OS pildistabilisaator
Kiire ning vaikse HSM teravustamismootoriga
Canon EOS täis- ja poolkaader peegelkaameratele

Kuulutuse number: 12732466

34 (+2 täna)
Lisatud: 23.04.2024 17:26
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt