Eesti

CDE Naiste kaelakee + kõrvarõngaste komplekt. Uus!

50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Keila, Harjumaa

♥ ROOSA INGLI DISAIN ♥ See elegantne ripats on valmistatud plaatina kullast tiivaraamist, mille keskel on roosa südamekristall. Voolav disain on inspireeritud taevas lehvivatest pehmetest ja graatsilistest tiibadest ning kõike tõelisest armastusest. Roosa kullast kaelakee on parim emadepäevakingitus lummavale tüdrukule, ühtlasi pilkupüüdev kollektsioon igaks puhuks!
♥ SUUREPÄRASED NAISTE KÕRVARÕNGAD ♥ Kristallidega kaunistatud kaelakee, mis särab liikudes, teeb sind kindlasti rahvahulga ajal pilgupüüdjaks. Selle stiililemmiku pehme sädelus sobib suurepäraselt paljude teiste CDE disainidega ja on ideaalne kingiidee emadepäevaks.
♥ MATERJALID ♥ Kaunis plaatina kullast kaelakee ja kõrvarõngas ei sisalda absoluutselt niklit ega pliid. Vask on ideaalne metallmaterjal. Seda on väga mugav kanda, eriti tundliku nahaga inimestel. See kaelakee läikiv plaatina versioon on elegantne, läbimõeldud ja mitmekülgne pikaajaline kaaslane, mis täiustab iga riietust igal ajal ja igal pool.
♥ KINGIPAKET ♥ Ehetega tuleb kaasa ilus CDE ehtekarp. Ehte kinkekarp koosneb poleerkangast, südamekeest ja südamekõrvarõngastest. See südamekee võiks olla parim emadepäeva kingitus, sünnipäevakingitus, juubelikingitus, jõulukink, koolilõpukingitus, sõbrapäeva kingitus jne.
Poe hind: ~119,99 EUR

Vaata minu teisi kuulutusi!

Tõsise huvi korral toon asjad Tallinnasse kokkulepitud kohta.

Kuulutuse number: 12480103

119 (+3 täna)
Lisatud: 01.04.2024 19:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt