Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

EFO XL lõikelaud

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Poe hind:~ 59.90 EUR.

EFO XL lõikelaud

VärvLooduslik puit

Toote mõõdud47 l x 37 l x 3,7 sentimeetrit

MaterjalPöögi puit

KujuRistkülikukujuline

Eriline iseärasusKaldus serv

Kauba kaal2,2 kilogrammi

Selle üksuse kohta

PARANDAGE KÖÖGI TÕHUSUST Efo servakaitse lõikelaud tagab suure tööpinna 47 x 37 cm, mis võimaldab kiiremini toitu valmistada, säästa aega ja tõsta teie köögi efektiivsust. Tahvli avar ruum võimaldab teil valmistada korraga mitu koostisosa, mis optimeerib teie toiduvalmistamisprotsessi ja muudab toiduvalmistamise imelihtsaks.

Tõhus toidu ülekandmine efo Kitchen letilaua XL servade kujundus muudab tükeldatud koostisainete laualt toiduvalmistamis- või serveerimisvaagnale teisaldamise lihtsaks. See annab mugava pinna toidu taldrikule või kaussi libistamiseks. See funktsioon muudab toiduvalmistamise ja serveerimise tõhusamaks, kuna saate koostisained laualt lõppsihtkohta ilma segadust tekitamata teisaldada.

TÖÖALA KAITSE Lõikelaua huul kaitseb Sinu tööpinda kriimustuste, sisselõigete ja muude kahjustuste eest, vältides kulukaid remondi- ja hoolduskulusid. Huul toimib ka tõkkena laua ja teie tööpinna vahel, et vältida plaadi libisemist hakkimise ajal.

MULTIFUNKTSIONAALNE See kõrgendatud servaga lõikelaud on mitmekülgne ja seda saab kasutada mitmesuguste köögitööde jaoks, sealhulgas puuviljade, köögiviljade, liha ja muu viilutamiseks, kuubikuteks lõikamiseks ja tükeldamiseks. Selle suur tööpind ja vastupidav disain muudavad selle ideaalseks igaks köögitööks, olenemata sellest, kas valmistate suurt einet või hakkite lihtsalt mõnda köögivilja salati jaoks.

Kuulutuse number: 12703914

57
Lisatud: 09.04.2024 09:37
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt