Eesti

Harju maakond, Saku vald, Metsanurme küla, Jõesilma tee 16

125 900 €

  • Tube 3
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 43.0
  • Korruseid majas 1
  • Maja materjal Tellis
Jõesilma tee 16, Metsanurme, Saku vald, Harjumaa
Müüa suvila Saku kõrval Metsanurme külas,Keila jõe läheduses!

TEHNILINE INFO/PLANEERING/VIIMISTLUS

Tsentraalse vee- ja kanalisatsiooni liitumispunktid on veetud krundi piirini Saku valla poolt.Antud kinnistu liitumine ÜVK-ga on tasuta. Tasuda tuleb kaevetööde ning projekti eest tööde tegijale. Hetkel olemas majas lokaalne vesi salvkaevust ja kuivkäimla. Olemas liitumisleping elektrivõrguga 3x16 Amp(vajadusel saab ampreid juurde osta). Küte on lahendatud lokaalselt, maja saab soojaks teha nii kamina, kui ka puupliidi koos soojamüüri abil.Majas on kaks magamistuba, üks elutuba ,köök ja saun. Maja all väike kelder.Suvemaja on ühekordne koos garaažiga/garaaži peal panipaik.Õues puude hoidmiseks väike puukuur ja lastele mängimiseks ehitatud väike mängumaja. Kes soovib kevadel näpud mulda panna,siis algatuseks saab korrastada ära olemasoleva kasvuhoone.

Siseviimistluses kõik seinad ja laed voodrilauaga kaetud, puitpõrandad.Suvila vajab renoveerimist,kuid samas, kes vähe nõudlik väikest korrastamist.

KRUNT /HOOV/NAABRID

Kinnistu on avar ja päikeseküllane. Võimalus ehitada täiesti uus maja. Samas saab ka rekonstrueerida hetkel olemasolevat suvekodu. Aias on mitmeid erinevaid kandvaid viljapuid ja marjapõõsaid.
Ümberringi on üksikelamud.Ümberringi elatakse aastaringselt. Naabrid rahulikud ja kokkuhoidvad.
Kinnistu on piiratud aiaga. Hoovi mahub mugavalt parkima mitu autot.

ASUKOHT

Hinnatud Metsanurme küla, Saku vallas on vaikne ja rahulik asukoht inimestele ,kes hindavad privaatsust ja rahulikku eluviisi.Naabruses elavad paljud aastaringselt.Tallinnasse ca 30 minutilise autosõidu kaugusel.Kaugus Sakust 6,9 km.Ligidal Kohila, Kiisa raudteejaam ja Kiisapalu bussipeatus. Kinnistu asub tupiktänava lõpus, kus on vähe liiklust.
Lähimad koolid ja lasteaiad on Kurtnas, Sakus ja Kohilas.Kiisal on moodne vabaajakeskus, Coop toidupood,Grossi toidupood, Okkatee Pizza restoran, raamatukogu ja apteek. Perearstikeskus asub Sakus.
Ligidal populaarsed kohad on suvel, kevadel Maidla järve ujumiskoht ,Kurtnas Vembu-Tembumaa ja seikluspark ning loomulikult hea ja maitsvaga pakutav Kiisa turg.

Kuulutuse number: 12719918

164 (+12 täna)
Lisatud: 17.04.2024 09:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt