Eesti

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Muuga tee 168

495 000 €

  • Tube 7
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 218.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Muuga tee 168, Tallinn
PLANEERING
Esimesel korrusel esikust paremale jääb elutuba koos avatud köögiga suurusega kokku 41m2. Elutoast pääseb otse maja hoovipoolsele 31,5m2 suurusele terrassile. Koridori kaudu vasakule jäävad kaks magamistuba, dushiruum koos WC-ga ja majandusruum. Majandusruumis paiknevad kütte- ja ventilatsiooniseadmed, samuti pesumasin kuivatiga. Esikus asuvad veel kaks lükandustega garderoobi.
Teisel korrusel paiknevad 4 eraldiasetsevat magamistuba, suur vannituba ja trepihall. Kahel magamistoal on ruumikad walk-in garderoobid. Tänavapoolsetest magamistubadest pääseb suurele 28m2 rõdule.

KÖÖK
Köök on kõrgläikelise valge spooniga ja integreeritud tehnikaga- külmkapp, ahi, induktsioonpliit, nõudepesumasin, mikrolaineahi ja õhupuhasti.

KONSTRUKTSIOONID
Elamu kandvad välisseinad on 250mm Fibo blokist, 200mm Penopolüstürool plaatidega soojustuse ja krohviga väljastpoolt. Vahelaed on raudbetoonist paneelidest. Katusekatteks bituumen rullmaterjal.

SISEVIIMISTLUS
Elamu põrandaid katab naturaalne parkett. Esiku, köögi ja pesuruumide põrandatel keraamiline plaat. Fibo blokist siseseinad on värvitud ja mõnedel seintel on kasutatud disainelemendina kiviprofiili. Pesuruumid on plaaditud. Lagede kõrgus 270cm.

KÜTE
Elamut köetakse õhk-vesi soojuspumbaga ja kogu majas on vesipõrandaküte. Soe tarbevesi saadakse samuti soojuspumba kaudu. Kõikide tubade temperatuur on eraldi reguleeritav. Elutoas annab meeleolu ja lisasoojust soojustsalvestav kamin. Paigaldatud on soojustagastusega tsentraalne ventilatsioonisüsteem.
Elektriarved on olnud suvisel ajal ca 40-60.-eur ja talvisel ajal kuni 250.-eur. Lisandub tasu vee ja kanalisatsiooni eest vastavalt tarbimisele. Kuupmeetri hind 3,7.-eur.

LIITUMISED
Liitutud on tsentraalse vee- ja kanalisatsiooniga. Elektrivõimsust on 3x25A

KINNISTU
Kinnistu on aiaga piiratud ja maitsekalt haljastatud. Elamu tänavapoolne osa on kaetud kiviparketiga ja mahutab parkima mitu autot. Lai lükandvärav avaneb puldist automaatikaga. Maja taha jääb suur 31,5m2 suurune terrass. Aia taganurgas asub ka väike panipaik aiatööriistadele. Kuna elamu paikneb rohkem tänava pool, siis jääb maja taha päikesepoolne avar ja privaatne sisehoov. Kogu hoovi serva on istutatud privaatsuse tagamiseks 200 elupuud.

ASUKOHT
Asukoha poolest on väga hea, ligipääsuga otse Muuga teelt. Tee äärde on rajatud paar parkimiskohta kiireks peatumiseks.
Kinnistust üle tee jääb väike roheala. Lähim suurim kauplus on Muuga Maxima ja Pärnamäe tee Rimi koos kaubanduskeskusega. Lähim bussipeatus Pirnipuu pst.

Kuulutuse number: 12695133

139 (+5 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:53
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt