Eesti

Hiirematt Klaviatuurimatt RGB Hiirepadjad

22 €

Saadavus: 5 tk.

Tallinn

Klaviatuurimatt RGB 80x30 cm mängimiseks

Tehnilised omadused: Kõrge kvaliteetne valmistus. Libisemisvastane tallaosa. 4 valgustusrežiimi, 7 värvi. Hingav pind. LED-riba äärtes. Kaitstud ülevalt valamise eest.

USB-kaabli pikkus: umbes 180 cm
Mõõtmed: 80 cm x 30 cm x 0,3 cm
Värv: must
Komplekti kuulub:

Täiesti uus hiirematt koos toite-USB-kaabliga originaalpakendis.

Nautige ainulaadset mängukogemust ja suurendage oma tootlikkust meie RGB-hiiremattiga suurusega 80x30 cm!

Meie hiirematt mitte ainult ei paku teie hiirele siledat pinda, vaid on varustatud ka RGB-valgustusega, mis loob teie mängutuppa unikaalse atmosfääri. RGB-valgustus saab värve ja efekte muuta vastavalt teie tujule ja mängukeskkonnale ning loob uskumatu atmosfääri, mis aitab teil mängu sisse elada.

Matt on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, tagades pika kasutusea ja lihtsa hoolduse. Selle mugav suurus 80x30 cm võimaldab teil hiirt vabalt matti pinnal liigutada, kartmata sellest välja minna.

Meie RGB-hiirematt on ideaalne valik neile, kes otsivad võimalusi oma mängukogemuse parandamiseks ja tootlikkuse suurendamiseks. See pakub mitte ainult siledat ja mugavat pinda teie hiirele, vaid loob ka unikaalse atmosfääri, mis võimaldab teil täielikult mängu sisse elada.

Seega, kui soovite oma mängutootlikkust suurendada ja luua unikaalse atmosfääri oma mängutoas, on meie RGB-hiirematt just see, mida vajate! Ärge jätke võimalust seda kohe osta!

Kuulutuse number: 12240046

434 (+3 täna)
Lisatud: 29.03.2024 15:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt