Eesti

Hingamise treeningseade Smart Breathe

15 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Treeni igapäevaelus tervislikku hingamist! Kõik rakud kasutavad ainevahetusprotsessis hapnikku. Hapnikuvaegus rakkudes on paljude haiguste ja enneaegse vananemise üks põhjusi. Seetõttu on hingamisharjutused üheks efektiivsemaks viisiks parandada füüsilist ja vaimset võimekust, stabiliseerida psüühikat ja võidelda stressi vastu. Ravihingamist võivad kasutada nii täiskasvanud kui ka lapsed. Smart Breathe on käepärane väike hingamisaparaat, mis võimaldab reguleerida takistust väljahingamisel. See mõjub hästi rakkude hapniku omastamisele ja treenib ka igapäevaelus tervislikumat hingamist. Seadmel takistust juurde keerates paraneb rakkude hapniku omastamise võime vähem kui kuuga.

Mõõtmed 7 x 6 x 3 cm. Kaasas on plastkarp, mille sees on mugav hoida. Kaasas on põhjalik eesti- ja ingliskeelne selgitus ning kasutusjuhend. Papist ümbriskarp on hooletult avatud ja katki rebenenud.

Seade on töökorras. Pole kasutatud, on jäänud seisma. Veebist ostes on hind 69.00.

Pulmonary exerciser Smart Breathe

Practice healthy breathing in everyday life! All cells in the process of treatment receive oxygen. Lack of oxygen in the cells is one of the causes of many diseases and premature aging. breathing exercises are a more concrete way to improve mental capacity, stabilize the psyche and combat stress. Therapeutic breathing can be used by both adults and children. Smart Breathe is a handy little breathing apparatus that allows you to adjust the resistance when exhaling. It has a good effect on cellular oxygen uptake and also trains healthier breathing in everyday life. By turning the resistance on the device, the uptake capacity of the cells improves in less than a month.

Dimensions 7 x 6 x 3 cm. It comes with a plastic box, which is convenient to store inside. A comprehensive explanation in Estonian and English and a user manual are included. The cardboard box has been carelessly opened and torn.

The device is in working order. Not used, has been left standing. When buying online, it is 69.00.

Kuulutuse number: 12323971

107 (+1 täna)
Lisatud: 04.05.2024 19:13
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt