Eesti

HP 15s Ryzen3 8GB 256GB sülearvuti hõbedane garantii peal

270 €

Tallinn

HP 15s Ryzen3 8GB 256GB Silver Ostetud oktoobris 2022. Kasutatud 4 kuud, garantii üle aastane, kviitung poest. Neljatuumaline AMD protsessor, ülikiire PCIe NVMe SSD,

Kiire RAM

See mudel on varustatud kiire 3200 MHz RAM-iga. See annab suurima tõuke GPU jõudlusele võrreldes tavaliste 2666 MHz mälumoodulitega, kus erinevus on kuni 15% suurem võimsus.

Vaikne klaviatuur

Madala profiiliga klaviatuuri nupud on piisavalt suured, et pakkuda tippimisel paremat täpsust ja kiirust. Uue HP 15s klaviatuur on väga vaikne. Arvutil on skandinaavia klaviatuur, mis on eesti keelele kõige lähedasem. Seda on palju mugavam kasutada kui enamiku sülearvutite ingliskeelset paigutust.

Kiirlaadimise tugi

HP Fast Charge tehnoloogia tagab aku kiire laadimise. Nüüd saavutate aku 50% laetuse vaid 45 minutiga.

Vastupidav aku

Maksimaalset aku kasutusaega saab arvutada kuni 9 tundi. See on ideaalne valik, kui soovite näiteks aias ilma kaabliteta lõõgastuda või mugavalt ilma kaabliteta tubade vahel liikuda.

HP Imagepad nutikas puuteplaat

Spetsiaalselt Windows 11 jaoks optimeeritud suur puuteplaat muudab erinevate rakenduste kerimise, suumimise ja pööramise paremaks kasutajakogemuseks. Arvuti toetab ka täppispuuteplaati.

HP CoolSense 2.2 intelligentne jahutus

HP CoolSense 2.2 tehnoloogia tagab parema jahutuse. Arvuti sisemiste komponentide paigutust on muudetud, rakendatud on uued ja tõhusad soojust juhtivad elemendid. CoolSense 2.2 tarkvara ja riistvara reguleerivad automaatselt jahutusrežiimi, et vältida arvuti ülekuumenemist ja pakkuda mugavamat kasutuskogemust.

Sujuvad veebivestlused

Sisseehitatud HP True Vision 720p HD veebikaamera töötab ka hämaras ning sellel on kaks mürasummutavat mikrofoni kristallselge pildi ja heli jaoks. Eksklusiivne ja ülikiire WiFi 6 ühenduvus

Suur valik liideseid

HP 15s sisaldab laia valikut erinevat tüüpi kasulikke liideseid, sealhulgas:

1x SuperSpeed ​​​​USB-C (5 Gb/s ja Meedastus)

2x SuperSpeed ​​​​USB-A (5 Gb/s ja Meedastus)

1x HDMI 1.4b

1x kõrvaklappide/mikrofoni kombineeritud pesa (3,5 mm)

1x SD-kaardi lugeja

Kuulutuse number: 12191486

648 (+4 täna)
Lisatud: 22.04.2024 10:34
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt