Eesti

Hulahoop raskuse ja nuppudega

40 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Hula Hoop koos treeningkoormusega intensiivseks keha vormimiseks

Tootja: DrFit

⭐️ Kõrgeima kvaliteediga materjalid!

Kasutame vastupidavaid materjale, mis mitte ainult ei kesta kauem, vaid tagavad ka ideaalse tasakaalu kasutamise ajal.

⭐️ Garanteeritud parim töö!

Usume oma toodete kvaliteeti! See tähendab, et Hula Hoop on hoolikalt valmistatud.

⭐️Hularõngas pakendatud originaalkarpi!

Iga meie Hula Hoop on hoolikalt pakitud originaalkarpi. Tänu sellele võite olla kindel, et saate ideaalses seisukorras toote, valmis kasutamiseks või kingituseks.

⭐️Parim efekt treenides DrFiti originaalhularõngaga!

Meie Hula Hoop on loodud selleks, et tagada treeningu ajal parim efekt. Tänu täpsele tasakaalule ja sobivale kaalule võite olla kindel, et saavutate oma treeningueesmärgid.

⭐️ Ümbermõõt: 50-120 cm

⭐️ Koorma kaal: ca 400 g

⭐️ Omadused : kokkupandav, massaažiefektiga, salendav, ei kuku puusalt, raskusega

Hula rõngas raskustega – intensiivne kalorite põletamine ja pinguldav toime

✅ Ideaalne erinevatele oskustasemetele: hularõnga harjutused sobivad suurepäraselt erineva oskustasemega inimestele. Hularõngas ei kuku puusalt maha. Treeningu intensiivsust saate vabalt reguleerida pöörlemiskiirust muutes. See on ideaalne lahendus nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

✅ Lihaste tugevdamine ja kehahoiaku korrigeerimine: tänu hularõnga harjutustele tugevdad oma kõhu-, selja- ja tuharalihaseid. Regulaarsed hularõngaste harjutused haaravad neid kehaosi, aidates luua jõudu ja kehahoiaku stabiilsust. Õige kehahoiaku säilitamine hularõngaga hüppamise ajal mõjutab positiivselt teie selgroo tervist ja vähendab seljavalude tekkimise ohtu.

✅ Tõhusam ja kiirem kalorite põletamine: me teame, et aeg on teile kallis. Seetõttu on raskustega hularõngas suurepärane treening, mis võimaldab teil igast minutist maksimumi võtta. Tänu puusade ja talje intensiivsetele liigutustele saledate oma keha kiiremini ja põletate lühema ajaga rohkem kaloreid.

Hula hoop on tore treeningvahend, mis pakub veidi vaheldusest tavapärasest treeningust ning masseerib ja pinguldab seejuures nahka.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595629

66 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt