Eesti

Inglise keele tunnid eemalt, 20 aastat elanud USA-s, tõlkija

40 €

Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Ida-Virumaa

Tervitan, minu nimi on Vadim.

Immigreerusin 1992. aastal USA-sse ja olen töötanud Ameerika ettevõtetes New Yorgis, Kanadas ja Hongkongis üle 20 aasta. Olen praktiseeriv sünkroontõlk ja inglise keele kui võõrkeele õpetaja, olen tõlkinud vestlusi kaugtööna juba üle 20 aasta.

10 euro eest (ainult ettemaks) pakun 45-minutilist proovitundi, kus tuvastan kõik teie keeleprobleemid ja hindan aega, mis on vajalik soovitud taseme saavutamiseks. 6-18 kuuga õpetan teid tõlkijaks, arendan välja teie äriinglise keele, valmistan ette immigratsiooniks ja tööks ingliskeelses riigis teie erialal, õpetan ilusti kirjutama ja veenvalt rääkima. Õpetamine on kiire ja dünaamiline.

Minu õpetamispõhimõtted:

Tundide fanaatiline regulaarsus, tunde ei tühistata.

Tunnikava maksimaalne küllastatus ja mitmekesisus.

Tundide kestus 45 kuni 90 minutit.

Esimesed 10-15 tundi on pühendatud foneetika alustele, seejärel parandame kõnehäireid TH, R, V, W ja teiste häälikutega. Kui teil on muusikaline kuulmine, hakkate rääkima nagu inglise keelt emakeelena kõnelev isik, kuid see nõuab teie häälduse regulaarset salvestamist ja analüüsi originaaliga. Soovitatav on soetada stuudiomikrofon, kõrvaklapid ja väline helikaart.

Seejärel parandan teie hääldust ja sõnakasutust, alustades kõige sagedamini kasutatavate sõnade ja väljenditega. Salvestame meie tunde videole, võrdleme kõnelejaga ja parandame vigu, lähtudes originaalist. Te saate kuulata tundide salvestisi teel tööle ja enne magamaminekut. Õpime laule ja laulame karaokes, saadan teid hea instrumendiga.

Töötan ainult kvaliteedi nimel, võtan päevas mitte rohkem kui kolm õpilast, 4-7 päeva nädalas. Ei ilmu tundidesse plaanita või väsinuna. Esitan keelt kui elukutset ja väljavaadet teenida kaugtööna tõlkijana, õpetajana, dispetšerina.

Tunnis teie poolt ühtegi sõna vene keeles! Räägime iga päev 4-5 tuhat sõna. Minu intensiivkursuse programm on mõeldud 50-500 tunniks, sõltuvalt teie võimest uut materjali omandada ja maksevõimest. Edaspidi hoidke taset 15-20 minutit päevas.

Tunni hind on 40 eurot 45 minuti eest, 50 eurot 60 minuti eest, 60 eurot 75 minuti eest. 10 tunni eest korraga makstes annan ühe tunni tasuta.

Õpetaja valik on kriitiline: õppida kvalifitseeritud spetsialistilt ja mõista erinevust kooli võõrkeele taseme ja lingvisti või tõlgi taseme vahel on oluline kvaliteetseks keeleõppeks.

Keeleõpet mõjutavad paljud tegurid: põlvkondlikud traumad, halvad harjumused, stress, perekondlikud olukorrad, konkureeriv teave ja vanus. Kõiki neid aspekte tuleb arvestada, kohandades õpetust iga õpilase individuaalsete võimaluste järgi.

Oluline on ka regulaarselt õppida, vigade kallal töötada ja lugeda erialast kirjandust. Pere toetus ja oma õppeaegade korraldamise oskus on keele eduka õppimise võtmetegurid. Kui õpetajal puudub piisav kogemus välismaal töötamisest või keelekeskkonda sukeldumisest, võib õpe osutuda ebaefektiivseks.

REGULAARSUS, INTENSIIVSUS, KESTUS - võtmed edukaks inglise keele õppimiseks Vadim. V.

Kuulutuse number: 12761689

45 (+3 täna)
Lisatud: 09.05.2024 18:56
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt