Eesti

INVERTER SOFAR 6,6KTLX-G3 THREE PHASE, WiFI&DC SWITCH

999 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

Saadavus: 3 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

Uus G3 kolmefaasiline inverter elamute PV-süsteemidele

SOFAR 6.6KTLX-G3 inverterite seeria on SofarSolari kolmefaasiliste elamute inverterite seeria täiustatud versioon. Kolmanda põlvkonna versioon on varustatud kahe MPP jälgimisseadmega ja koosneb kaheksast erinevast võimsusklassist, et rahuldada eri suurusega PV-paigaldiste nõudmisi.

Inverteril on 4 digitaalset sisendporti ja CT-sisendport võimsuse reguleerimiseks, mis võimaldab lihtsat seadistamist, et vastata paljude riikide võrgueeskirjadele. Täiendavaks kaitseks on inverteril sisseehitatud alalis- ja vahelduvvoolu poolsed II tüüpi liigpinge piirajad.

Inverteriga koos tarnitakse WiFi-stick, et lihtsasti ühendada inverter Sofari portaaliga.

Uus. pakendis

Inverter Kolmefaasiline Sofar Solar 8.8KTLX-G3

Uus kolmefaasiline G3-inverter elamute PV-süsteemidele
SOFAR 3.3K-12KTLX-G3 seeria inverterid on SOFARSOLARi kolmefaasiliste elamute inverterite seeria täiustatud versioon. Kolmanda põlvkonna versioon on varustatud kahe MPP jälgimisseadmega ja koosneb kaheksast erinevast võimsusklassist, et rahuldada eri suurusega PV-paigaldiste nõudmisi.

UPSil on 4 digitaalset sisendporti ja CT-sisendport võimsuse kontrollimiseks, mis võimaldab lihtsat seadistamist paljude riikide võrgueeskirjadele vastamiseks. Täiendavaks kaitseks on inverter varustatud integreeritud II tüübi liigpinge piirajatega alalis- ja vahelduvvoolu poolel.

Kui soovite rohkem infot, kirjutage või helistage meile

MySolar OÜ

Kuulutuse number: 12443568

151 (+1 täna)
Lisatud: 13.04.2024 13:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt