Eesti

Just Dance 2024 Edition (Nintendo Switch)

30 €

  • Seisukord Uus
  • Platvorm Nintendo Switch
Tallinn

Just Dance 2024 Edition (Nintendo Switch)

Software : EN, DE, FR, NL, RU, ES, PT, IT, PL, ZH, JA, KO

Original 100% Original 100% Original 100%

Uus karbis , avamata pakendis , tehase garantii , vaata fotot!

Ei tingi! SMS -ile ma ei vasta!

ainult Tallinnas käest kätte!

kui kuulutus on - kaup on!

NB! KUI SOOVID OSTA HELISTA !

Just Dance 2024 on uusim versioon maailma populaarseimast tantsumängust, mis pakub veelgi rohkem lugusid, liigutusi ja energiat! Kasuta oma nutitelefoni või konsooli liikumisandureid ja tantsi end vormi läbi uute ja klassikaliste hittide. Selle versiooni puhul on erilist tähelepanu pööratud koostöömängule, nii et kutsu sõbrad ja pere kokku ning looge üheskoos meeldejäävaid hetki. Mängus on erinevaid režiime algajatest ekspertideni, seega sobib Just Dance 2024 igas vanuses ja oskustasemega mängijatele. Kas oled valmis tantsupõrandat vallutama? Tule ja näita oma samme Just Dance 2024 mängus!

40 uut laulu ja universumit
Just Dance 2024 Edition sisaldab 40 laulu ja universumit, alates viimastest hittidest ja armastatud klassikutest, sealhulgas "Flowers" Miley Cyruse esituses, "Tití Me Preguntó" Bad Bunny poolt, "How You Like That" BLACKPINKi poolt ja "I Wanna Dance With Somebody" Whitney Houstoni poolt!

Täiesti uus loend, universumid & tegelased
Tantsi 40 uue laulu ja universumi järgi, alates edetabelite tipust, viiruslikest internetifenomenidest ja originaalsetest lauludest! Loend sisaldab erinevaid žanre ja ajastuid: alates ladina, roki, hip-hopist kuni K-popini, see väljaanne on täis muusikat, mida sa armastad. Avasta kaasahaaravad ja elavad muusikalised maailmad tegelastega, mis on ainulaadsed igale laulule Just Dance'is!

Üks platvorm regulaarsete uuendustega
Nüüd täielikult veebipõhine meelelahutusplatvorm, mängu uuendatakse regulaarselt uue muusika ja auhindadega aasta jooksul. Olenemata sellest, kas sina või su sõbrad omavad 2023 või 2024 väljaannet, on kõik mängijad ühendatud samal platvormil ja saavad koos veebis mängida. Ja kui sul on mõlemad väljaanded, on kogu sisu koos ühes kohas!

Kuulutuse number: 12443948

233 (+1 täna)
Lisatud: 13.04.2024 16:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt