Eesti

Kaasaskantav kasvuhoone OHUHU

10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kasvuhoone

Kile puudub !

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 59,99 EUR


Kaasaskantav kasvuhoone: mõõtmetega 160 x 138 x 180 cm, Ohuhu kaasaskantav kasvuhoone on mõeldud teie taimede kaitsmiseks külma, pakase, lume, vihma, tugeva tuule, intensiivse päikesevalguse ja soovimatute loomade eest. Tänu oma kompaktsele suurusele ja kergele kaalule saate seda hõlpsalt liigutada, et leida oma taimedele ideaalne koht.

UUDSUS JA PRAKTILINE DISAIN Unikaalne kuusnurkne terava katusega põrandavorm eristub traditsioonilisest katuse- ja ümarkaarekujust. Terav katusekuju võimaldab vihmal ja lumel kergesti maha libiseda, vältides kuhjumist, mis võib põhjustada kokkuvarisemist.

RASKE JA VASTUPIDAV Meie kasvuhoone on valmistatud kvaliteetsest PE materjalist, mis on veekindel, rebenemiskindel ja vastupidav, taludes seega ka kõige karmimaid välistingimusi. Vastupidav pulbervärvitud metallraam tagab pikaajalise kasutamise ilma roostetamise, koorumise ja mõranemiseta. Teie taimed on selles tugevas kasvuhoones hästi kaitstud ja õitsevad.

Tuulekindlus ja stabiilsus Kasvuhoone pikendatud põhjakatte saab kinnitada maapealsete vaiadega või kaaluda pinnase, kivide või veega täidetud pudelitega. Lisaks on sellel täiustatud plastikvaiad ja tuulekindlad köied, et suurendada vastupidavust tugevatele tuultele.

KERGE JUURDEPÄÄS JA TÄIUSTATUD ÕHU RINGLUS Lukuga uks võimaldab hõlpsat juurdepääsu teie taimede väetamiseks ja kastmiseks. Seda saab hõlpsasti rihmadega kinnitada, et hoida seda kindlalt suletuna. Rull-võrkaken tagab suurepärase õhuringluse, nii et teie taimed saavad hingata ja väikesed loomad ei pääse sisse. Meie kasvuhoonega saate luua täiusliku tasakaalu kaitse ja ventilatsiooni vahel.

Kuulutuse number: 12706312

106 (+7 täna)
Lisatud: 10.04.2024 11:36
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt