Eesti

Kaugjuhtimispult telfer/veokiluuk

70 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

[Ohutu/ohutu EMS]: 2-nupuline kaugjuhtimispult on varustatud hädaseiskamis-pöördlülitiga vastavalt EL-i standardile "seenepea", mis võib säästa teie aega teie ohutuse tagamiseks ღ [Saatja humaniseeritud disain]: õhuke ja kerge humaniseeritud ergonoomilise disainiga saatja korpus, millel on libisemisvastane nupp. Käeosa laius ja paksus on 6 cm x 3 cm. Saatja netokaal (koos patareiga) on 220 g. Aku ei kuulu lennuohutuse huvides komplekti.
[Topeltkaitse]: põrutuskindel täissilikoonkummist korpus ja purunematu kiududega tugevdatud plastkest saatjale ja vastuvõtjale, et vältida sagedaste kukkumiste ja tugevate löökide põhjustatud kahjustusi. Suure jõudlusega metallist kontakt- ja valged saatja nupud on kaetud 1-osalise musta vee- ja tolmukindla silikoonist kaitseümbrisega. Saatja nuppe saab pidevalt vajutada 10 miljonit korda.
[IP65]: IP65 tolmu- ja veekindel struktuur tagab saatja ja vastuvõtja normaalse töö karmi ilmaga. ღ【Puhas vasktraat】 Vastuvõtja külge kinnitatud 1,3-meetrine kaabel on valmistatud kõrge temperatuurikindlast PVC-isolatsioonikihtidest, mis on ümbritsetud kvaliteetse puhta vaskjuhtmega.
[Stabiilsem signaal ja suurem kasutegur]: 360-kraadine tõkkevaba kaugjuhtimispult on häireteta, tungib tugevalt läbi ega pea sihtima. Kaasasolev intelligentne antenn parandab tõhusalt raadiosignaalide jõudlust. ღ [Kvaliteetne plaat täiustatud mikroprotsessoritega]: 100% täpne kodeerimine ja dekodeerimine tagavad kõrge turvalisuse ja kõrge efektiivsuse.
[Power Saving Design]: ainult 2 "AA" leelispatareiga võib saatja töötada üle 100 tunni

Kuulutuse number: 12372081

266 (+5 täna)
Lisatud: 09.04.2024 17:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt