Eesti

KIMEETOL reguleeritav sülearvutialus

25 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Lai ühilduvus: KIMEETOL sülearvuti alus sobib kõikidele sülearvutitele või tahvelarvutitele suurusega 11-17,3 tolli, nagu Macbook, Macbook Pro/Air, Microsoft Surface, HP, DELL XPS, Samsung, Lenovo ja muud seadmed.

Tugev konstruktsioon: sülearvuti alus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist materjalist, mis muudab hoidiku stabiilsemaks ja vastupidavamaks. Hoidja üla- ja alaosas on 4 libisemiskindlat silikoonpatja ning kaitsekonksul kaks libisemiskindlat silikoonpatja, mis tagavad selle, et see ei libiseks ega kriimustaks kasutamise ajal. Märkus: tootega on kaasas boonusvõti, mille abil saate tihedust reguleerida.

Paindlik ja praktiline: sülearvuti aluse kõrgust ja nurka saab hõlpsasti reguleerida, et see sobiks teie vaate ja asendiga, üles- või allalaskmiseks piisab lihtsalt tõmbest või lükkamisest. Veelgi enam, kui see hoiab teie sülearvuti kõrgel, on teil rohkem ruumi paberi, klaviatuuri ja muude esemete jaoks.

Ergonoomiline disain: Z-kujuline disain sobib kirjutamiseks ja muude igapäevaste projektide jaoks ideaalse kõrguse määramiseks. Kõrgust saab reguleerida maksimaalselt 10,2 tollini, mis aitab kaasa õigele kehahoiakule ning leevendab kaela-, selja- ja randmevalu.

Ventilatsioon: selle sülearvutihoidiku kvaliteetne alumiiniumkonstruktsioon suudab soojust kergesti neelata ja hajutada. Statiivi pinnal on ka õhuvoolu perforatsioonid, mis sobivad ideaalselt sülearvuti jahutamiseks.

Kuulutuse number: 12307873

254 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 16:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt