Eesti

Köögiviljade lõikur - Efektiivne ja mugav

49 €

Paku oma hinda

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

Tutvustame meie Köögiviljade lõikurit, vajalikku tööriista igale köögile. See kvaliteetne traadilõikur on loodud kiireks ja vaevatuks köögiviljade ettevalmistuseks.

Spetsifikatsioonid:

Materjal: Valmistatud vastupidavast ABS-ist, PP-st ja roostevabast terasest, tagades pikaajalise kasutamise.
Värv: Ergas roheline, lisades värskust teie köögile.
Suurus: Kompaktsed mõõtmed 31.8x12x8 cm, sobides igale töötasapinnale või hoiustamiskohale.
Kaal: Umbkaudne 780 grammi, tagades stabiilsuse kasutamise ajal.
Pakend: Tuleb värvilises karbis, ideaalne kingituseks või isiklikuks kasutamiseks.

Peamised omadused:

Erakordne jõudlus: Köögiviljade lõikuril on muljetavaldav 4-tassine (1.2L) mahutavus, võimaldades kiiret ja järjepidevat köögiviljade ettevalmistust suurtes kogustes vaevata.
Säästlik disain: Kompaktne ja tõhus disain vähendab vajadust mahukate seadmete järele, muutes selle ideaalseks väikestele köökidele. Kogumisalus vähendab segadust, hoides teie tööpinda puhta ja korras.
Läbipaistev korpus: Köögiviljade lõikuri läbipaistev korpus võimaldab teil jälgida protsessi, kui lõikate porgandeid, kurke, suvikõrvitsat, kabatšokki ja isegi vürtse nagu ingver. Naudi mugavust, jälgides, kuidas teie koostisosad valmistatakse täiuslikkuseni.
Mitmekülgne ja kaasaskantav: Meie köögiviljade lõikur ei vaja elektrit, andes teile vabaduse kasutada seda kõikjal. Olgu te olete kodus, matkal või piknikul, saate hõlpsalt köögivilju lõigata ilma vajaduseta elektripistikute järele.

Tähelepanu vajavad aspektid:

Puhtus on oluline: Enne kasutamist veenduge, et toorained oleksid korralikult pestud, et eemaldada pinnalt mustus, vältimaks lõiketööriista saastumist ja tagades parima lõikeefekti.
Kontrollige, kas pöörlevas materjalitünnis või konveierilindil pole võõrkehi. Kui leiate võõrkehi, tuleb need eemaldada, et vältida tööriista kahjustamist.
Veenduge, et traadilõikuri lõiketööriist oleks kindlalt paigaldatud ja kruvid oleksid tihedalt kinnitatud, et vältida tööriista lahtitulekut ja masina kahjustumist.
Olge kasutamisel ettevaatlikud, et mitte ennast vigastada, ja pöörake alati tähelepanu ohutusele.

Märkus:

Palun lubage 1-3 cm kõrvalekaldeid käsitsi mõõtmise tõttu.
Erinevate ekraanide ja valgustuse tõttu võib pilt erineda tegelikust toote värvist. Täname mõistmise eest!
Terav lõiketera - Palun olge ettevaatlik, kui kasutate teravat lõiketera ja järgige alati ohutusnõudeid.
Täiustage oma köögikogemust meie efektiivse ja mugava köögiviljade lõikuriga. Tellige kohe ja nautige hoolimatut köögiviljade ettevalmistust, luues tervislikumat ja nauditavamat toiduvalmistamise protsessi.

Kuulutuse number: 12184665

256 (+2 täna)
Lisatud: 29.04.2024 00:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt