Eesti

Kõrgkvaliteetne PÜ- montaaživaht Soudal Flexifoam , WÜRTH 70

4.50 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Hind WÜRTH WÜFOAM 70 MEGAMAX 870ml (suur väljatulek vahtu 70l , tavaline 750ml - 45l) - 4,99eur/tk (poe hind alates 11,50 eur/tk)

Hind Soudal Flexifoam All seasons - 4,50eur/tk

Kastis 12tk. Kokku 50tk. Asukoht Tallinn

Flexifoam on ühekomponentne, isepaisuv, kasutusvalmis polüuretaan püstolivaht. Vahul on elastsed omadused, sobib kasutada liikuvates ühenduskohtades ehitusestöödel.

Omadused

  • Veeauru läbilaskvus
  • Kõrge soojus- ja heliisolatsioon
  • Head täiteomadused, vähene paisumine
  • Õhukindel
  • Kasutamise üksikasjad

Kasutamine: Kõigepealt raputa aerosoolballooni vähemalt 20 sekundit. Ühenda püstol adapteriga ja reguleeri sobiv vahu väljalaskmise hulk. Pinnad peavd olema tolmu- ja rasvavabad. Pindade niisutamine veepritsi abil parandab vahu rakustruktuuri naket, kõvenemist ja tihedust. Pinnale on soovitatav teha eelnev nakketest. Avad täita alt ülespoole, kuna vaht paisub, täita tühimikud umbes 65%. Kasutamise jooksul loksutada ballooni korduvalt. Sügavama vuugi või õõnsuse puhul täita tühimik kihiti, iga kihti eraldi niisutades, et vaht saaks vahepeal kuivada ja kõveneda. Liigse vahu saab eemaldada Soudal Swipex puhastuslappidega, puhastusvahendi (Soudal Gun & Foamcleaner) või atsetooniga. Kõvenenud vahtu saab eemaldada mehaaniliselt või Soudal PU eemaldajaga.

Kasutusalad:

Kõik vahu rakendusalad staatilistes ja mittestaatilistes ühenduskohtades ehitustöödel.

Akna- ja ukseraamide paigaldamine

Kasutustemperatuur: -10˚C kuni +35˚C

Säilivusaeg: Vähemalt 24 kuud avamata pakendis kuivas ja jahedas kohas. Ventiil hoida alati püstises asendis.

Tervise- ja ohutusnõuded: Järgige tavapärast tööhügieeni. Kandke kaitseprille-ja kindaid. Eemaldage kõvenenud vaht mehaaniliselt, mitte kunagi ärge põletage. Lisateavet tööohutuse ja käitlemise kohta saate toote müügipakendilt.

Kuulutuse number: 12176667

364 (+1 täna)
Lisatud: 16.05.2024 14:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt