Eesti

Kreeka, Egeuse mere rand, suurepärane hotell Simeon

Hind määramata

Sisaldab KM

Saadavus: mitu

  • Seisukord Uus
Äigrumäe, Viimsi vald, Harjumaa

Hotell Simeon 🌴 on uus mugav puhkekorter, mõne sammu kaugusel merest 🐚, rohelisel nõlval männimetsade 🌲 ja mägimaastikuga 🏔
Simeon🌴 Hotell asub 80 km kaugusel Thessaloniki rahvusvahelisest lennujaamast, 7 km kaugusel Nikiti kuurortlinnast, maalilises Metamorfosi külas, Kreeka Chalkidiki põhjapiirkonnas.

Simeon Hotel 🌴korterid on kahe-/kolmekohalised, pere-, juuniorsviidid ja sviidid, kus on tasuta WiFi ja absoluutselt kõik mugavused. Teie teenistuses on ka tasuta valvega parkimiskohad.

Hotelli Simeon 🌴 territooriumil on tasuta kasutamiseks kaks mageveebasseini, välimullivann, lamamistoolid ja päikesevarjud.
Samuti on võimalik kasutada minijalgpalli- ja korvpalliväljakuid.

Hotellis Simeon 🌴 on lastele eksklusiivne meelelahutusmeeskond, kus on kaks laste veenurka, välimänguväljak ja eriüritused.

Hinnad mugavas konditsioneeriga ja kõigi mugavustega peretoas kahele täiskasvanule ja alla 11-aastasele lapsele koos hommiku- ja õhtusöögiga:
Mais alates 56€ kuni 99€ öö
Juunis 64€ kuni 122€ öö
Juulis 88€ kuni 197€ öö
Varajane puhkus rohkem kokkuhoidu💰😉
Hinnad sisaldavad 15% allahindlust ametlikul veebisaidil hotel-simeon.gr.
Soodustusega broneerimine selles kuulutuses oleval telefoninumbril, saada broneeringu kohta sõnum vestluses. Hotelli telefoniga broneerides antakse Hanna Tur koodi kasutades 15% allahindlust.

Broneerimis- ja infotugi
☎️ WhatsApp, Messenger, Viber

Kuulutuse number: 11280992

805 (+3 täna)
Lisatud: 09.04.2024 17:39
Teade rikkumisest

Sarnased kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt