Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Laser kaugusmõõtja Hanmatek 100m

50 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

▲ SUUR TÄPSUS JA STABIILSUS – laseri täppistehnoloogia abil täpsus kuni ±1/16 tolli, mõõtmiskaugus ulatub kuni 328 jalga/100 m; Vaba reguleerimiseks vahetatav Ft / In / M vahel. Unikaalse 2 mullitaseme ja automaatse kalibreerimisfunktsiooniga, mis võimaldavad täpsemat ja stabiilsemat mõõtmist võrreldes ilma mullita.
▲ SUUR LCD TAUSTVALGUS JA VAIGISTAMINE – suur taustvalgustusega ekraan annab teile parema nähtavuse pimedates kohtades. Mute funktsiooniga saate helisignaali vastavalt soovile sisse või välja lülitada. Sobib kasutamiseks raamatukogudes, klassiruumides ja muudes vaiksetes kohtades.
▲ MITME MÕÕTMISFUNKTSIOONI - pindala, kaugus, pikkus, maht, pidev mõõtmine, Pythagorase meetod - kolm punkti; Liitmine ja lahutamine; Aku tühjenemise indikaator; 99 andmemälu rühma; Kustutage andmed käsitsi; Automaatne väljalülitus pärast 150 sekundit ilma tööta, et säästa elektrit.
▲ VASTUPIDAV JA LIHTNE KASUTADA – IP54 veekindlus ja tolmukaitse funktsioon kaitsevad laserkauguse mõõtmise seadet maksimaalselt. Kaasaskantav suurus ja kõva kummist korpus tagavad hea haarde; Käsirihma abil saate mõõteseadet kindlalt hoida ja seda hõlpsalt kaasas kanda.

Kuulutuse number: 12765689

29
Lisatud: 12.05.2024 12:41

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt