Eesti

Looduslikud tooted Sri Lankalt

4.10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

SUDANTHA HAMBAPASTA 120G

Hea suuhügieen on hea tervise näitaja. Link Sudantha hambapasta on koostatud, hõlmates üheksa spetsiifilist, aega testitud taimset koostisainet, kasutades kõige kaasaegsemaid arendus- ja tootmisvõimalusi. Link Sudantha hambapasta tõhusust on juba kinnitanud paljud miljonid srilankalased ja ka teaduslikud kliinilised uuringud.

Terapeutilised toimed

Link Sudanthasse lisatud taimeekstraktid on Ayurvedas hästi tuntud suuhügieeni edendamiseks ja mitmesuguste suuhooldusprobleemide leevendamiseks. Neil on kombineeritud antibakteriaalne, kaariesevastane ja põletikuvastane toime. Lisaks on neid taimeekstrakte kasutatud püorröa, hambavalu, igemete verejooksu, hammaste tundlikkuse ja kurguvalu vastu. See konkreetne kombinatsioon toimib sünergistlikult igemete tugevdamiseks, hammaste puhastamiseks, kaariese ennetamiseks ja halva hingeõhu eemaldamiseks.

Randomiseeritud topeltpime platseebokontrolliga kliiniline uuring on näidanud Link Natural Sudantha hambapasta ühemõttelisi ja väga olulisi eeliseid kahjulike bakterite hävitamisel, naastude moodustumise vähendamisel ja igemete verejooksu vältimisel juba 4-nädalase hambapesu kasutamise järel. Need eelised püsisid, kui neid testiti 8- ja 12-nädalasel regulaarsel kasutamisel. Selle uuringu tulemused on avaldatud ajakirjas Ceylon Medical Journal 2011: 56: 5-9

Koostis:

Rathkihiriya (Acacia chundra Willd.), Adhatoda (Adhatoda vasica Nees.), Moonamal (Mimusops elengi L.), must pipar (Piper nigrum L.), Karanda (Pongamia pinnata(L.) Pirerre), Masakka (Quercus infectoria Olivier). ), nelk (Syzygium aromaticum L.), Aralu (Terminalia chebula Retz.), ingver (Zingiber officinale Rosce.)

Päritoluriik:

Sri Lanka 🇱🇰

On ka teisi tooteid, lisainfo isiklikult või telefoni teel

Kaup on kõik laos olemas.

Kuulutuse number: 11644295

114 (+4 täna)
Lisatud: 27.04.2024 13:56
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt