Eesti

LOT! Anliv iminapaga mänguasi, 8 tk

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Uued lastemänguasjad】Kaelkirjaku teleskooptoru iminapaga mänguasi koosneb kaelkirjaku tüvest ja neljast iminappiga teleskoopjalast torust, mida saab pöörata, venitada ja imbuda mis tahes siledasse kohta.

【ADHD Pop Tube Fidget Toys】 Need miniloomamänguasjad sobivad ideaalselt autistidele ja kõrge vererõhuga inimestele. Leevendage pinget venitades ja keerutades nende närviliste mänguasjadega, mis võivad võtta mis tahes kuju. Need tujukad loomad aitavad lastel rahuneda ja keskenduda.

【Loovad loomingulised mänguasjad】 Meie kaelkirjakute jalad ulatuvad üle 9 tolli ja neid saab venitamise, pööramise, mähkimise, imemise ja muul viisil vormida mis tahes teile meelepäraseks kujuks, mis on väga kasulik laste loomingulise mõtlemise stimuleerimiseks. Iga jalgadega teleskooptoru on varustatud iminapaga, mille saab kinnitada mis tahes siledale pinnale, nagu kapp, külmkapp, klaas, vann, keraamiline plaat jne. Seega pole tegemist ainult mänguasjaga, vaid ka miniga. kaunistus.

【Lastepeo teened】 Need naljakad mänguasjad on suurepärane valik laste peomänguasju lastele, lastepeo teeneid, kottide täidiseid lastele sünnipäevakingituseks. Neid saab jagada ka lahedate kingitustena õpilastele, auhindadena lasteklassi auhindadele, aardelaeka mänguasjadena klassile, auhinnakarbi mänguasju lastele klassile, aardelaekana lastele auhindu, piñata täiteaineid, karnevaliauhindu, sukkade täiteaineid, sukatäiteaineid lapsed, jõulusukkade täiteained.

【Hämmastav kingitus】 Laste mänguasjad, sünnipäevakingid, sõbrapäev, lihavõtted, lahedad suveniirid lastele? levitada rõõmu; Kohtle kedagi selle stressi maandava õnnevõluga! Poptorudest saab ülimalt peokotte, piñata täidiseid, valge elevandi kingitusi, lihavõttemune, jõule, sukatäidiseid, salajast jõuluvana ning kuumimaid korvitäiteaineid poistele ja tüdrukutele. suveniirid lastele.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12776911

27 (+1 täna)
Lisatud: 19.05.2024 08:18
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt