Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Minidroon puldiga, akrobaatikarežiimiga

28 €

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

GYROSKOOP - 6-teljeline stabiliseerimissüsteem (güroskoop) tagab drooni liikuva, kireva ja stabiilse lennu. Tänu sellele funktsioonile sobib see nii algajatele kui ka edasijõudnutele, nii lastele kui ka täiskasvanutele. See on palju rõõmu ja lõbu. Droon sooritab 3D akrobaatikat vaid 1 ühe nupu vajutamisega, sellel on kompassiga lennufunktsioon ja automaatne tagasipöördumine stardisuunale . Need on vaid mõned selle võimalustest.
LED TAUST VALGUS - droonil on 2 värvilist LED taustavalgustust punases ja sinises värvitoonis, mis mitte ainult ei anna sellele vidina efekti, vaid võimaldab teil ka olla
 lõbutseda õhtuti .
KINDLAD KATTED - korpus ja katted on valmistatud tugevast löögikindlast plastikust. Need muudavad drooni ideaalseks laste lendamise õppimiseks nii siseruumides kui ka õues.
KOMPAKTSED MÕÕTMED JA KERGE - droon on kerge, nii et juhtimine ei ole probleemiks, ja selle kompaktsed mõõtmed, võimaldavad teil seda hõlpsasti õue, sõprade, pere või reisile kaasa võtta .
SPETSIFIKATSIOONID - vanus: +14; lennuaeg: 6-7 minutit; laadimisaeg: kuni 60 minutit; kaugjuhtimispuldi kaugus: 30m; aku: 3,7V / 150mAh; laadimine: USB-kaabli kaudu; mõõtmed (laius / pikkus): 8 / 8cm; komplekti kaal: 0,05 kg; kaal koos pakendiga: 0,2 kg.
SPETSIFIKATSIOONID

vanus: +14;
lennuaeg: 6-7 minutit;
laadimisaeg: kuni 60 minutit;
kaugjuhtimispuldi kaugus: 30m;
aku: 3,7V / 150mAh;
laadimine: USB-kaabli kaudu;
drooni mõõtmed (laius / pikkus): 8 / 8cm;
komplekti kaal: 0,05 kg;
kaal koos pakendiga: 0,2 kg.
SISALDATUD

droon
kaugjuhtimispult
USB-laadija aku jaoks
aku
2 varu propellerit
kruvikeeraja

Kuulutuse number: 11111425

255
Lisatud: 27.03.2024 11:26
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt