Eesti

Müüa 1-toaline korter Maardu (mitte segada maaklereid)

65 000 €

  • Tube 1
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Kellamäe 6, Maardu, Harjumaa

Müügile on tulnud kena hubane hea planeeringuga renoveeritud 1-toaline korter Maardus mööbli ja sisustusega, mis asub Kellamäe tänaval ning sobib paarile, samuti ka üksikule inimesele või investeeringuks! Kogu elamispind on 32,8 m2, keldris asub 2m2 panipaik. mis kuulub ka korterile.

Soe ja valgusküllane korter paikneb 5-korruselise kortermaja 2-l korrusel. Korteri koosseisu kuulub: köök, esik, panipaik, elutuba/magamistuba ning vannituba koos WC-ga. Köögis köögimööbel koos tehnikaga (külmkapp, elektripliit, nõudepesumasin, kubu, ). Vannituba on koos wc-ga, paigaldatud kaasaegne dušikabiin, seinad ja põrand plaaditud.

Korter on oluliselt laiendatud tänu köögis ja elutoas asuva rõdu pinnale, seega on see palju avaram kui identsed 1-toalised korterid (37,8 m2)

Kortermajas tegutseb korralik ühistu, hoone on heas seisukorras. Maja otsaseinad soojustatud, trepikoda lukus ja puhas, paigaldatud välisuks ja fonolukusüsteem, vahetatud katus. Korteriühistu laenu võtnud ei ole.

Igakuised ühistu poolt esitatavad kõrvalkulud on suvel ligikaudu 80€, talvel 160€, millele lisandub tarbitav elekter individuaalse lepingu alusel.

Parkida on võimalik maja ümbruses tasuta ning kohti jagub nii elanikele kui külalistele.

Maja Kellamäe tn 6 asub logistiliselt mugavas asukohas, kogu infrastruktuur on jalutuskäigu kaugusel. Maja lähedal asub 2-korruseline kaubanduskeskus Pärli Keskus koos toidupoega Selver (230 meetrit - 3 minutit), Maardu Prisma (350 meetrit - 4 minutit), Grossi (500 meetrit - 6 minutit), Maxima X (550 meetrit - 7 minutit), Rimi-Pepco (900 meetrit - 11 min) Maxima XX (1,5 km - 20 min), Maardu Gümnaasium (300 meetrit - 3 min), Maardu Põhilool (1,1 km - 14 min), Eesti kool - 14 minutit, ujula ja spordikompleks (270 meetrit - 3 minutit), haigla (1,3 km - 16 minutit), lasteaiad ~ 150 meetrit. Loodud on ka korralikud kergliiklusteed.

Ühistranspordiühendus on väga hea, maja kõrval asuvast peatusest sõidavad bussid mitu korda tunnis. Väga hea kiire ühendus Tallinnaga.

Kellamäe tänava läheduses üle tee paikneb kena park jalutuskäikudeks ja vaba aja veetmiseks. Pargi keskel asub Maardu Peaingel Miikaeli kirik. Kellamäe pargis asuvad ka mänguväljak ja jalutusrajad vaba aja veetmiseks. Pargis toimuvad kultuuriüritused (laadad jms). Maardus on palju rohelist ja silmatorkav on linnas valetsev vaikus. Maardus on ka kunstikool, raamatukogu, rahvamaja. Linnas on mitu kaubanduskeskust, turg, staadion ja spordihoone oma veekeskusega.

Tule Maardusse elama ja tutvu oma uue koduga!

NB! Võimalik vahetada 2-3 toalise renoveeritud korteri vastu Maardus pindalaga vähemalt 47m2 ja kompensatsioon minu poolt (mõistlik lisatasu kuni 10 000 eur)

Kuulutuse number: 11253559

4228 (+17 täna)
Lisatud: 17.04.2024 11:42
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt