Eesti

Müüa suvila Narva-Jõessuu, Valgusfoor

37 000 €

Paku oma hinda

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Muu materjal
OU Valgusfoor, Narva

Müüa suvila Narvas, OÜ Valgusfoor. Krunt 867 m2. 2–korruseline maja pinnaga 58,7 m2 ja saunahoone.

Maja on heas seisus, katus vastupidav ja ei leki. Majas on suur ahi ja kamin. Paigaldatud gaasipliit. Esimesel korrusel on suur elutuba, köök ja esik. Teisele korrusele viib majasisene trepp, Teisel korrusel on kaks magamistuba, maja ees olevast magamistoast pääseb ka katuse all paikneva rõdule. Majas on olemas ja pööningukorrus.

Territoorium on hooldatud ning istutatud erinevaid taimi. Paigaldatud värskelt ka uus kasvuhoone (2,5m x 9m). Pinnas on turbaga rikastatud, saab kasvatada muretult kõike, mida hing ihkab. Territooriumil on ka hooldatud puud: sinine ploom, 2 madalat kirsipuud, 2 tavalist ploomipuud, 2 kollase ploomipuud, 5 õunapuud. Samuti leiab ka teisi istutusi: maasikad (mitmed peenraed, saab suuri ja magusaid maasikaid), rabarber, karusmari, mustsõstar, aroonia, kasvuhoones on kurgid, tomatid ja viinamari.

Olemas parkimiskohad 3 autole (vajadusel mahub ka 4), millele lisaks on paigaldatud lukustatav abihoone auto jaoks (terasväravatega). Majas on olemas ka lukustatav abiruum, kuhu saab mahutada kogu aiamaa hooldamiseks mõeldud inventaari ja muid asju.

Olemas joogivesi aiandusühistu veepuuragust. Lähedal kauplus. Aiandusühistu territoorium on aiaga piiratud, hooajavälisel perioodil valve ning sissepääs tõkkepuuga (puldiga avanev, 2 pulti on olemas) Rannani viib 2 km pikkune hea metsatee,´metsades on seene- ja marjakohti ümbruses. Juurdepääs Tallinna maantee küljest või Narva - Narva-Jõesuu tee pealt (mõlema poole kaudu saab minna ka bussiga - 2 erinevat liini, mis annab paindlikkust).

Kuulutuse number: 11456051

1216 (+10 täna)
Lisatud: 19.04.2024 09:26
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt