Eesti

Naturaalne naiste astragankasukas / naturaalne kasukas

400 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
  • Jope tüüp Kasukas
Pärnu

naturaalne naiste kasukas firmalt "astragan" (lambanahk).UUS, siltidega. Šiki rebasenahaga ääristatud kapuutsiga kasukas. Suurus S (36).

Tõesti väga ilus, naiselik, näeb rikkalik ja soe välja. Klassikaline nahkvööga lõige ei lähe moest välja. Tehtud Itaalias.

Seda tüüpi karusnahk on spetsiaalse töötlusega eriklassi (kõrgeima kvaliteediga) lambanahk. "Astragani" saamiseks kasutatakse karusnaha (lambanaha) pooltoote töötlemise kaasaegseid meetodeid.

"Astragani" visuaalse efekti saavutamiseks vajate tugeva lokkiga karva ja tiheda polsterdusega lambanahku. Karusnaha juuksepiir on lõigatud palju lühemaks kui tavalisel mutonil. Tänu juuste lokkile saavutatakse lühikese soenguga (0,5 - 0,7 cm) efekt, mis on visuaalselt sarnane laiasabaga.

Astragan on palju kergem kui tavaline muton. Soojust säästvate omaduste poolest ei jää see tavalisele mutonile alla. Kulumise osas ületab see materjal oluliselt tavalist mutoni, kuna tänu lühikesele juukselõikusele juuksed ei rullu ja seda tüüpi karusnahast kasukas ei kaota oma suurepärast välimust vähemalt 3 aastat aktiivset kasutamist. Astragonist valmistatud tooted on keskmiselt 30% kallimad kui sarnased kasukad ja mutonist valmistatud tooted. Kõige väärtuslikum on Türgi astragan.

Võimalik kohaletoimetamine ja paigaldamine Tallinnas.

Kuulutuse number: 10980042

901 (+1 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt