Eesti

Õppemängud Segen lauad

16 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kas soovite üllatada oma last ebatavalise puslega, millel on tõeline liivakell ja värvilised kaardid? Loogiline sorteerija lastele Segeni lauad on suurepärane hariv mänguasi teie beebile. Kõigepealt tutvustage lapsele kujundite värvi ja kuju. Sisestage värvilistesse pusledesse loomafiguurid. Mänguasja saab kasutada šabloonidena loomade joonistamiseks pliiatsi või viltpliiatsiga. Kaasas mugav hoiukarp. Kõik tahavad loomi mänguliselt uurida. Mänguasja on testinud õpetajad ja logopeedid. Valitud hoolivate vanemate poolt!
Juhtige beebi tähelepanu detailides olevatele aukudele, loendage nende arv. Puidust pusle detailide võrdlemisel pööra tähelepanu käelisele koordinatsioonile, õpi arenevas puidusorteerijas igale tükile õiget kohta valima.
* Loendage põhjal arvude arv. Ringige koos lapsega kujundid eraldi paberilehele ja paluge neil need üle värvida, varjutada.
* Alatoys Wooden Toddler Sorters on mitmekülgsed, turvalised ja interaktiivsed harivad mänguasjad koolieelikutele!
️ Seguini lauad on lastele mõeldud sorteerimismänguasi, õpetlik lastejuhend, mis on valmistatud prantsuse arsti ja õpetaja Edouard Seguini meetodil.

Kuulutuse number: 12041273

279 (+1 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:34
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt