Eesti

Optoma Nuforce HA200 headfone amplifier

190 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Esmamuljed

Me teadsime ette, et Optoma NuForce HA-200 avaldab meile muljet, nagu esimene, A-klassi kõrvaklappide võimendi vähem kui 350- ga? See on nii haruldus. Kuna seda tüüpi kohandamine on väärt oma kaalu kullas, tähendab see kvaliteetset toitu.

Algusest peale on esimesed märkmed meeldejäävad. Nii palju ruumi ja meelerahu. Pärast Lehmann Audio Rhinelanderihea helijõudluse kuulamist märgime kahe kõrvaklappide ampri erinevusi. Kui Rhinelander on väga hea, NuForce HA-200 on lihtsalt oivaline.

Ei võta kaua aega, et aru saada, et me puudutame siin tipptaset. HA-200 toimib nagu suurendusklaas muusikasõnumil, jätmata seda nii kaugele, et see oleks informatiivne ja igav. Vastupidi, sõnum on kõrva jaoks soe ja meeldiv. Pärast CD kvaliteedi või Studio FLAC-failide kuulamist näitab Deezeri tihendatud helivoog kiiresti oma piiranguid dünaamika ja sageduse vastuse osas. Sellest hoolimata kuulame muusikat ja sukeldume hea meelega täielikult.

Kõige muljetavaldavam on see, kuidas NuForce HA-200 saab eraldada erinevaid helitasemeid ja luua rohkem ruumi energia lisamiseks. Ükski prioriteet ja kuulajad ei saa nautida plahvatuslikku heli bassi mõttes.

Kuulutuse number: 10658364

258 (+1 täna)
Lisatud: 20.04.2024 09:02
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt