Eesti

Pioneer SC-LX71 7.1 AV Multi Channel Receiver

499 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Müüa väga heas korras Pioneer SC-LX71AV Multi Channel Receiver.

Specifications

Tuning range: FM, MW

Power output: 140 watts per channel into 8Ω (stereo)

Surround output: 180W (front), 180W (center), 180W (rear)

Frequency response: 5Hz to 100kHz

Total harmonic distortion: 0.09%

Input sensitivity: 4.2mV (MM), 335mV (line)

Signal to noise ratio: 103dB (line)

Output: 335mV (line)

Digital inputs: coaxial, optical, USB, LAN

Video Connections: HDMI, component, composite, SVHS

Dimensions: 420 x 200 x 459.5mm

Weight: 18.5kg

Accessories: remote control

Pildid on originaal tootest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Pioneer kodukinovastuvõtjat SC-LX71 – see pakub kõrglahutusega audiovisuaalset kogemust, mis ületab sinu ootused.

Pioneeri lipulaeva klassi kuuluv Pioneer SC-LX71 ICEpoweri otsese energiaga HD-võimendit ja ettevõtte pärandatud helihäälestust koostöös AIR Studiosiga Londonis, et toota. helikvaliteet, mis on tõeliselt ainulaadne.

Pioneer SC-LX71 pakub tugevat ja realistlikku helikvaliteeti tänu eksklusiivsele Direct Energy HD võimendile koos ICEpoweri tehnoloogiaga. Pioneer ühendab oma tööstusharu juhtiva heli häälestamise tehnoloogia ja digitaalse signaalitöötluse (DSP), et toota HD ruumilist heli enneolematul tõhusustasemel. Meelelahutuse entusiastid saavad kasutada täiustatud helivormingute – DTS-HD™ Master Audio, Dolby TrueHD ja Dolby Digital Plus – sisemist dekodeerimist, et lõpuks nautida täis-HD vaatamiskogemust koos rikkaliku heliga, mis täiendab ekraanipilte. Pioneer SC-LX71 A/V-vastuvõtjal on täiustatud MCACC-häälestus, mis tagab täpse, stuudiokvaliteediga ruumilise heli olenemata ruumi konfiguratsioonist, samas kui Full Band Phase Control kõrvaldab bassi "faasiviivituse", mis on sageli põhjustatud 5.1 ruumilise heli madala sagedusega tasemest. süsteemid. SC-LX71 sisaldab Neural-THX-i, mis võimaldab kahe kanaliga stereovormingus toodetud sisu hajutada 7.1-kanalilise ruumilise heli vahel.

Selles uues A/V-vastuvõtjate sarjas toob Pioneer HDMI 1.3a 12-bitise sügavvärvi toega, et edastada ühendatud allikatest suurepärast pilti paljude erinevate toonide ja varjunditega. A/V-vastuvõtjad on konstrueeritud 1080p videotöötluseks ja neil on Faroudja videoskaalari kiip, mis tagab täieliku 1080p 24 Hz jõudluse. Sisseehitatud heliparandusfunktsioon koos värinavastase tehnoloogiaga teisendab HDMI-signaali, et säilitada heli muundamise terviklikkus

Pioneer lõi muusika-CD-de jaoks värinavaba taasesituse ja dünaamilise helikvaliteeti. Kui ühendate HDMI kaudu uue Blu-ray-mängijaga, tagab SC LX71 vastuvõtja CD täiusliku taasesituse patenteeritud kvartslukustussüsteemi (PQLS) abil. Täiustatud funktsioon sünkroonib Blu-ray-mängijalt vastuvõtjaga saabuvad andmed, pakkudes kuulajatele nende lemmikmuusika väga täpset ja tõetruu taasesitust.

Pioneer SC-LX71 täiustab kodukinokogemust eksklusiivse Home Media Gallery abil. Vastuvõtja kaudu pääsevad kasutajad hõlpsasti juurde ja voogesitavad digitaalseid meediumifaile otse ühendatud kodu- või sülearvutist, millel on meediumiserveri IP-võrgu võimalus. Funktsioon ühildub Digital Living Network Alliance'i (DLNA), Windows Vista või Windows Media Connecti, aga ka Microsofti heli DRM-tehnoloogiaga. Tänu täiustatud iPodi ühenduvusele, vastuvõtja kaugjuhtimispuldile ja ekraanikuvale saavad kasutajad oma iPodidest vabalt navigeerida ja sisu valida. Pioneer rakendab veelgi oma patenteeritud Sound Retriever DSP-tehnoloogiat, mis töötab tihendatud failidest (WMA, MP3, MPEG-4 AAC) eemaldatud heliandmete "täitmise" ja kompenseerimisega, et taasesitada CD-kvaliteediga muusikat.

Mitmetsooni ja mitme allika võimalused võimaldavad Pioneeri LX A/V-vastuvõtjatel olla mitme ruumi meelelahutuskeskuseks.

Dekodeerib DTS-HD™ Master Audio, Dolby TrueHD ja Dolby Digital Plus

SC-LX71 A/V-vastuvõtjal on täiustatud MCACC

HDMI 1.3a 12-bitise sügavvärvi toega

Täisriba faasikontroll välistab bassi "faasiviivituse"

Faroudja video skaleri kiip, mis tagab täieliku 1080p 24 Hz jõudluse

RS-232C port arvuti ja juhtimisühenduse jaoks

Kuulutuse number: 11524997

680 (+1 täna)
Lisatud: 08.04.2024 21:13
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt