Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Praktik 8 pro wifi

465 €

Saadavus: 3 tk.

  • Seisukord Uus
Tartu

🚚 Saadan Omniva postifirma Eestisse, Lätti, Leetu (100% ettemaks!).
📦 Tarnekulu ei sisaldu kauba hinnas!
📤 Pealevõtmine - Tartu, Eesti 📧📞📞.
📅 Kui toode on otsas, siis võimalus ettetellimus (50% ettemaks! tarnetingimused kokkuleppel 📧 📞)

Kajalood Praktik 8 PRO WI-FI 2024 (märtsi keskel kättesaadav!)

Aastal 2024 ilmub uus seade firmalt PRACTIC

Peamised omadused ei ole veel avalikustatud, kuid teadaolevalt saab sensor olema kahetasandiline, saab firmware kaiguti kodus uuendada, vahetatavad sensorid valida, skaneerimissagedus 355kHz, värviline ekraan !

1. Suure eraldusvõimega ekraan:
- "Antiblick" ekraan sellel kaja sondil võimaldab vaadata seda ilma pimeduse ja pimestuseta polariseerivate prillidega mis tahes nurga all talvel ja suvel.
- See ei karda madalaid temperatuure - töötab suurepäraselt isegi miinus 25ºC juures.

2. Võimas aku:
- suure võimsusega liitium-polümeer aku - maksimaalne ekraani heledus, -20ºC juures.
- Kiirlaadimisfunktsioon, s.t. 10-15 minutiline laadimine annab 3-4 tundi pidevat tööd kajaaparaadile ja 2 tunni jooksul - 100% laadimist.

3. Täiesti uus andur:
- Kaigulugeja skaneerimise töösügavust on suurendatud 70 meetrini.

4. Seadme navigeerimine ja juhtimine töörežiimis:
- Mugav ja selge navigeerimine - vaid neli nuppu võimaldavad hõlpsasti juhtida kõiki kaikaja seadistusi. "Kuumad nupud" hõlmavad kajaaparaadi kõige olulisemaid funktsioone, ilma et oleks vaja minna menüüsse.
- 2 ekraaniskaala seadistusrežiimi: automaatne ja manuaalne. Automaatrežiimil kohandab seade sügavuse vastavalt konkreetsetele tingimustele. See režiim on enamikule kasutajatele kõige sobivam.
- Seade "Zoom" on mugav ja huvitav 5 m ja enam sügavusel, et näha täpsemalt ja kõigis värvides sööda mängu ja kalade reaktsiooni sellele.
- Nüüd saab "Zoomi akent" kõrguse järgi liigutada: vajutades lühidalt nuppe "üles" ja "alla" saate reguleerida zoomi asendit põhja suhtes.
- Sügavuse mõõtmine. Seade mõõdab ja kuvab sügavust sõltumata seadetest ja sellest, mis on ekraanil.
- Täiesti uus menüüsüsteem. Menüü asub tööekraani peal, s.t. menüüseadistusi muutes saate kohe jälgida, kuidas muutub kajaaparaadi pilt nende või nende parameetrite sisselülitamisel. Kui teil on vaja kohandada sonarit nii, et see näeks sööta võimalikult hästi, saate seda teha reaalajas.
- Režiim "Pro" on mõeldud tõeliselt professionaalsetele ultraheli-seadmete kasutajatele. See seadete sektsioon meeldib neile kindlasti ja rahuldab kõik nende kalade leidmise vajadused.
- Võimalus valida menüü värvipalett: värviline, mustvalge, valge ja must.

5. Võimalus uuendada tarkvara
Practik Group of Companies plaanib aktiivselt arendada Practik 8 mudeli funktsionaalsust ja juba praegu on realiseeritud võimalus kaikaja püsivara kaug- ja iseseisvaks uuendamiseks USB kaudu kaikaja kasutamise hetkel kehtivale tarkvaraversioonile.

Kuulutuse number: 12623404

359
Lisatud: 27.03.2024 20:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt