Eesti

PWAYTEK 12in1 USB-C HDMI VGA multiport dokkimisjaam

55 €

Paku oma hinda

Tallinn

PWAYTEK USB C dokkimisjaama topeltmonitor HP Dell Lenovo Mac Surface Laptop 2 jaoks HDMI- ja VGA-pordid toetavad samaaegset tööd.

See PWAYTEK USB-C Hub MacBook Pro dokkimisjaam tagab stabiilse ühenduse ja parandab seadme tõhusust, laiendades USB-C pesa mitme ühendusvõimalusega. Hoidke sülearvuti laetuna, kui toite kõik ühendatud välisseadmed. Täielik ühilduvus vastab peaaegu kõigi USB-C seadmete kõigile nõuetele.

12-ühes dokkimisjaam: Thunderbolt 3/USB-C mitmesse porti. 2 HDMI, 1 VGA, 3 USB 3.0, 1 USB-C, 1 USB-C (ainult laadimine), 1 helikõrvaklappide pesa (3,5 mm), 1 SD, 1 TF, 1 RJ45.

Kolmekordne ekraan (HDMI+HDMI+VGA): USB-C kuni 3 monitori Toetab kahte HDMI 3840 x 2160 (30Hz), VGA 1920 x 1080 (60Hz) laiendusrežiimi ja peegelrežiimi jaoks Windowsi ja Mac OS süsteemides.

Kiire edastus: sisseehitatud 3 USB 3.0 porti ja 1 C-tüüpi port. Ülekandekiirus kuni 5,0 Gbps on sobivam suurte failide edastamiseks. USB 3.0 porti saab kasutada ka klaviatuuri ja hiire ühendamiseks. SD/TF-kaardi pesa toetab kuni 512 mälukaardi lugemist ja andmete hõlpsat lugemist.

Kohandatud disain: dokkimisjaama saab paigutada sülearvuti põhja ja see hajutab tõhusalt sülearvuti soojust. Tasku suurust on väga mugav igal ajal kasutada.

【Kõrge ühilduvus】 See USB-C dokkimisjaam töötab hästi Thunderbolt 3-ga ühilduvate seadmetega ning ühildub MacBooki, MacBook Air/Pro, iMac/iMac Pro, Chromebook Pixeli, Delli, ASUSe, HP, Lenovo ja paljude teiste C-tüüpi seadmetega sülearvutid.

Adaptiivne 10/100M Ethernet

Standardne RJ45 Etherneti port pakub 10/100 kiiret 100M Etherneti jõudlust, mis on kiirem ja töökindlam kui enamik juhtmevabasid ühendusi. Võimaldab veebimaailmas reisida oma südameasjaks!

USB C toitelaadimisport ja USB C edastusandmeport

Maksimaalne sisendvõimsus kuni 87 W

Võimaldab laadida C-tüüpi seadmeid kuni 87 W võimsusega, nii et mitme välisseadme ühendamisel ei pea te muretsema energia salvestamise pärast.

Märkus. USB C PD laadimine ei kehti vahelduvvoolu laadimisadapteritega sülearvutite puhul. Need sülearvutid (Dell/HP/ThinkPad...) ei luba kolmandate osapoolte laadijatel sülearvutit muul viisil laadida. Mõned sülearvutite USB-C-pordid ei toeta suure võimsusega laadimist, mis põhjustab aeglase laadimise.

3 USB-porti ja SD/TF-pesa

3 USB 3.0 porti

Sellel MacBook Pro USB-adapteril on 3 USB 3.0 porti, mis võimaldavad ühendada suurel kiirusel sülearvutiga USB-klaviatuuri, hiire, USB-draiverid ja USB-kõvakettad

SD ja Micro SD pesad – 104MB/s

Edastage sadu fotosid sekunditega – max. Andmeedastuskiirus kuni 104 Mb/s ning SD ja TF tugi töötavad samaaegselt

Kuulutuse number: 12531946

258 (+2 täna)
Lisatud: 03.05.2024 23:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt