Eesti

Roland SH-3A

920 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Rolandi SH-3A süntesaatorit on kasutatud paljudel salvestustel erinevates muusikastiilides, demonstreerides selle ainulaadseid helivõimeid. Siin on mõned märkimisväärsed laulud ja artistid, kes on teadaolevalt kasutanud SH-3A:

1. **Kraftwerk – "Computer World" (1981):** Ikoonilised Saksa elektroonilise muusika pioneerid Kraftwerk kasutasid SH-3A-d mitmel lool, sealhulgas albumil "Computer World", kus selle iseloomulikud analooghelid aitasid kujundada futuristliku kõla. albumi maastik.

2. **Jean-Michel Jarre – mitmesugused albumid:** Tuntud elektroonilise muusika helilooja Jean-Michel Jarre lülitas Roland SH-3A mitmetesse oma murrangulistesse albumitesse, kasutades selle sooje toone ja modulatsioonivõimalusi eeterlike helimaastike ja pulseerivate järjestuste loomiseks.

3. **Tangerine Dream – "Stratosfear" (1976):** Mõjukas elektroonikabänd Tangerine Dream kasutas oma albumil "Stratosfear" SH-3A, mis aitas kaasa albumi meeleolukatele ja arenevatele helitekstuuridele.

4. **Vangelis – mitmesugused teosed:** Legendaarne helilooja Vangelis, kes on tuntud oma sugestiivse ja kinematograafilise muusika poolest, kasutas mõnes oma kompositsioonis Roland SH-3A, aidates kaasa lopsakate ja teispoolsuse helimaastike loomisele, mille poolest ta on tuntud.

5. **Gary Numan – "The Pleasure Principle" (1979):** Gary Numan lisas oma albumile "The Pleasure Principle" SH-3A, kasutades selle analoogsoojust, et luua futuristlikke ja robotlikke helisid, mis määratlesid elektroonika. albumi elemendid.

Kuulutuse number: 12603592

247 (+6 täna)
Lisatud: 18.04.2024 10:54
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt