Eesti

SanCook professionaalne kööginugade komplekt UUS!

27 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

SanCook professionaalne kööginugade komplekt UUS!

Omniva, Itella, DPD

Praktilised 5-osalised kööginoad: spetsiaalne kööginugade komplekt kõigi teie lõikamisvajaduste jaoks. Terad on rooste vältimiseks käsitsi poleeritud. See kõrge süsinikusisaldusega roostevabast terasest nuga sisaldab 8-tollist koka nuga, 8-tollist lõikenuga, 8-tollist leivanuga, 3,5-tollist köögiviljanuga, 5-tollist tarbenuga, mis sobib professionaalsetele kokkadele ja hobikokkadele.

[Ergonoomiline disain] – noa servad on hoolikalt käsitsi teritatud, et säilitada täiuslik tasakaal üliõhukeste viilude ja maksimaalse kandevõime vahel, mis toetab toidu purustamist. Kaunist käepidet on lihtne haarata ja see ei libise.

[Kõrge kvaliteet] – suurepärane meisterlikkus – eksklusiivne kitseneva serva tehnoloogia tagab täpse lõikamise ja lihtsa taaslihvimise jaoks parima teravuse. Parimad materjalid oma köögi värskendamiseks!

Lihtne hooldada: kööginugade komplekti on lihtne ja kiire puhastada. Nugade teravuse ja sära kaitsmiseks puhastage need käsitsi ja ärge peske nõudepesumasinas. Palun pange nuga jahedasse ja kuiva kohta, et niiske keskkond seda ei mõjutaks.

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Kuulutuse number: 12528794

168 (+1 täna)
Lisatud: 01.05.2024 23:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt