Eesti

Seljatugi naistele ja meestele 4XL

28 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Seljatugi naistele ja meestele 4XL

Sobib naistele ja meestele: Pluss suuruses BraceUP seljatoel on lai valik suurusvalikuid. See on unisex ja kolm suurust sobivad enamikule erineva kehaümbermõõduga inimestele. Õige suuruse määramiseks kasutage painduvat mõõdulinti ja mõõtke naba ümbermõõt. Palun ärge toetuge suuruse valimisel oma pükste või vöökoha suurusele.

Valu leevendav ja toetav toime: BraceUP pluss-suuruses seljatugi koosneb neljast plastikplaadist, mis on ergonoomiliselt kumerad, et sobituda teie seljaga ja takistavad sideme kokkurullumist, kimpu sattumist või libisemist. Meie pluss-suuruses seljatugi surub alaseljale pidevat kokkusurumist ja leevendab kohest seljavalu, et saaksite oma igapäevaelu jätkata.

Suur tasku: Sideme tagaküljel asuvasse suurde lisataskusse saab kinnitada geelipakendid kuuma/külma ravi jaoks või nimmepadjakesed (ei ole kaasas) lülisamba alaosa täiendavaks toetamiseks.

Igapäevane mugavus: sellel eriti suurel nimmetoel on hingavast materjalist elastsed rihmad, mis on kerged ja kohanduvad teie selja kujuga.

Kauba saab kätte Tallinnast Iirise tänavalt (Kristiine / Lilleküla)
Soovi korral saate posti teel
3.40-( Itella, DPD, Venipak, Unisend või Omniva) Hinnale lisandub Tasumine
: Sularahas või Pangas ülekandmine

Kuulutuse number: 12655232

63 (+3 täna)
Lisatud: 15.04.2024 08:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt