Eesti

Sinine tee, Anchan 10 g

4 €

Saadavus: mitu

  • Seisukord Uus
Tallinn

Sinine tee, Anchan 10 g
Mis on sinine tee
Sellel eksootilisel eluandval kompositsioonil on palju nimesid: kliitori, anchan, Tai orhidee. Tee tooraineks on koi herneste lilled ja lendlehed – siniste või lillade õitega ronitaimed. Muide, anhana tootmiseks sobivad eranditult noored pungad, mis koidikul kobavad. Lisaks eemaldab koguja koos erksate värvidega ka kolm lehte. Lõpptoote kvaliteet määratakse kindlaks järgneva kuivatamise ja kääritamise teel.

Kasulikud omadused
Tai türkiissinise tee raviomadused tulenevad vitamiinide ja mineraalide rikkalikust sisaldusest. Niisiis peetakse mangaani sisalduse tõttu sinises joogis suurepäraseks antidepressandiks ja seda kasutatakse stressi ja unetuse mõjude kõrvaldamiseks. Tai sinine tee aitab kaasa kehakaalu langusele ja seedetrakti normaliseerimisele. Regulaarsel joogi tarbimisel on kasulik ajuvereringe. Lisaks on Anchani teel muid ravitoimeid:

võitleb glaukoomi ja muude nägemise patoloogiatega;
tugevdab silmamunade anumaid;
parandab nahka, juukseid;
tugevdab küüsi;
omab antioksüdantseid omadusi;
aitab kaalust alla võtta (soodustab keharasva lagunemist);
parandab vereringet;
parandab mälu.
----------
See jook on kuulus mitte ainult imekauni värvuse, vaid ka ebatavalise maitse poolest, mille tõttu on see kogu maailmas saanud tohutu hulga fänne. Kõige selle juures on koi-sinisel teel ehk liblikate hernesteel palju kasulikke omadusi, mis teeb sellest tõeliselt ainulaadse tööriista mitmesuguste vaevuste raviks. Allpool käsitletakse nimetatud joogi valmistamise ja vastuvõtmise reegleid..

Struktuur
Tai herneste pungadesse kuuluvad antotsüaniinid annavad teele rikkaliku sinise või lilla varjundi. Viimased on orgaanilised värvained, seega on need organismile absoluutselt kahjutud. Värskelt pruulitud sinine jook sisaldab polüfenoole ja inimesele vajalikke kasulikke mineraale: rauda, ​​fosforit, mangaani, tsinki. Lisaks on Taist pärit sinine tee kogu B-vitamiinide sarja allikas. Muu hulgas sisaldab joogi koostis antioksüdante.Säilivusaeg 3 aastat.

Kuulutuse number: 12599461

145 (+1 täna)
Lisatud: 13.04.2024 04:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt