Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Stokke Flexi Bath kaasaskantav beebivann beebitugi vanniiste

39 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Originaal Stokke Flexi vanni ja Stokke Flexi vanni vastsündinu tugi (komplekt)

Müün mõlemad, tavaline Stokke Flexi vann (versioon 2) ja Stokke Flexi vanni vastsündinu tugi.

Mõlemad esemed on juba kasutatud, kuid endiselt ideaalses korras. Klappimise kronstein on hästi kinnitatud ja pistik on samuti originaal.
Vann on värskelt puhastatud ning defektide ja vigade osas kontrollitud.

Vanni saab saata postiga (Omniva suurus XL) või järgi tulla.


Kokkupandav beebivann sobib vastsündinutele ja kuni nelja-aastastele lastele. Selle kerge ja kaasaskantava beebivanni auhinnatud ja ainulaadne ruumisäästlik disain võimaldab selle tasaseks kokku voltida. Seetõttu on see ideaalne kasutamiseks kodus või reisil. See on valmistatud ohutust silmas pidades ja sellel on libisemiskindel alus.

See pakkumine sisaldab ka ühilduvat Stokke Flexi vannitugi vastsündinule, mis pakub teie beebile või imikule täiendavat mugavust.

See Stokke Flexi vann on tavaline versioon, mis on mõeldud vastsündinutele, imikutele ja väikelastele vanuses 0 kuni 48 kuud (4 aastat). See ei ole XL versioon. Täpsed mõõdud: 64cm (pikkus), 34cm (laius), 24cm (kõrgus).


Stokke® Flexi Bath® on kokkupandav beebivann, mis sobib sünnist kuni nelja aastani. Ruumisäästlik disain muudab selle hõlpsaks hoiustamiseks ja mugavaks kasutamiseks kodus või reisil olles, julgustades rohkem ühiseid vannihetki. Kaasasolev Stokke® Flexi Bath® vastsündinu tugi pakub vastsündinud beebidele täiendavat mugavust.
Kerge ja unikaalselt kokkupandav, et seda oleks lihtne transportida ja ruumi säästa hoida. Disainipreemiaga Stokke® Flexi Bath® vastsündinu tugi tagab optimaalse ergonoomilise asendi ja kasutamise alates sünnist.

Toote suurus (cm/in):
P 24 cm x K 34 cm x S 64 cm / L 9,4 x K 13,4 tolli x S 25,2 tolli

Kaal (kg/nael): 1,292 kg / 2,8 naela

Sobib vanusele: 0 kuni 48 (kuud)

Materjalid: PP+TPE

Original Stokke Flexi Bath & Stokke Flexi Bath Newborn Support (Bundle)

I am selling both, the regular Stokke Flexi Bath (Version 2) and the Stokke Flexi Bath Newborn Support.

Both items have already been used but are still in perfect condition. The bracket for folding is well attached and the plug is also original.
The bath tub has been freshly cleaned and inspected for defects and faults.

The bathtub can be send by post (Omniva Size XL) or picked up.


The foldable baby bath is suitable for newborn babies and children up to four years. The award-winning and unique space saving design of this lightweight and portable baby bath tub allows it to be folded flat. Therefore it is ideal to use at home or for travelling. It was made with safety in mind and has a non-slip base.

This offer also includes the compatible Stokke Flexi Bath Newborn Support, that gives additional comfort for your baby or infant.

This Stokke Flexi Bath is the regular version, meant for newborns, babies and toddlers from 0 to 48 month (4 years). It is not the XL version. The exact measurements are: 64cm (length), 34cm (width), 24cm (height).


Stokke® Flexi Bath® is a foldable baby bath suitable from birth to four years. The space saving design makes it easy to store and convenient to use at home or when traveling, encouraging more shared bath time moments. The included Stokke® Flexi Bath® Newborn Support provides additional comfort for newborn babies.
Lightweight and uniquely foldable for easy transportation and space saving storage. The design-awarded Stokke® Flexi Bath® Newborn Support ensures an optimal ergonomic position and use from birth.

Product Size (cm/in):
W 24 cm x H 34 cm x D 64 cm / W 9.4 in x H 13.4 in x D 25.2 in

Weight (kg/lbs): 1.292 kg / 2.8 lbs

Suitable for age: from 0 to 48 (months)

Materials: PP+TPE

Kuulutuse number: 12676720

71
Lisatud: 26.03.2024 13:48
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt