Eesti

SUPRENT Professional HC596SX

60 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

【Suure võimsusega täiustatud uus 2.0 mootor】 Juukselõikur on varustatud võimsa täiustatud pöördmootoriga, millel on süsinikioonkate, et saavutada suurem tera kiirus, suurem lõikemoment või konstantne võimsus paksude juuste ründamiseks, tagades õrna lõikekogemuse. Metallist korpus on disainitud luksuslikuma professionaalse välimusega ja parema haardumisega ilma pingutuseta või juhusliku libisemiseta.

【Kvaliteetsest terasest terad】Trimmeri terapea on valmistatud kvaliteetsest süsinikterasest, mis on püsivalt teritatud. See on loodud segude ja tekstuuride loomiseks kõvade või pehmete joonte pleekimisel ja lahtiste karvade eemaldamisel juhtmeta trimmeri vabadusega. Paljudes juuksurisalongides testitud, võib see pakkuda klientidele kiiret ja mugavat lõiget ilma pika tõmbamiseta.

【Terav karvaeemaldus ja detailide lõikamine】 Juukselõikuritel on kõige täpsemad süsinikterasest terad ja reguleeritav koonushoob (0,5–2 mm), mis pakub kõike, mida on vaja kõikide juuksetüüpide ja -tekstuuride pleegitamiseks. T-tera sobib paremini habeme suuruse nikerdamiseks/harvendamiseks/segamiseks/värvimuutmiseks jne, saate kujundada kõige täpsema serva. Reguleeritav Omm-le, et tagada nahale tihe lõige.

【KAUakestev LI-IOON AKU JA NUTIKAS LED KUVA】 Sisseehitatud 2500 mAh suure võimsusega aku, üks laadimine rahuldab teie töövajadused terveks päevaks. See toetab juhtmevaba/ühendusega kasutamist, nii et te ei pea tööl elektrikatkestuste pärast muretsema. Ülihele LED-tuli näitab selgelt teie aku olekut, et saaksite töötada kogu päeva.

Ohutuse ja tõhususe tagamiseks kasutage toiteadapterit, mille sisendpinge ei ületa 5 V 1A (adapter ei kuulu komplekti). Tera teravana hoidmiseks on soovitatav terale õli tilgutada pärast 3-5 kasutuskorda ning see võib ka mõningal määral leevendada võimalikke probleeme nagu kuumus ja müra. Soovitatav on vahetustera regulaarselt vahetada. SUPRENT.

Kuulutuse number: 12739103

25 (+1 täna)
Lisatud: 27.04.2024 12:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt