Eesti

Talu kioske varustus / lehmalatrid erinevad montaaži

89 €

Paku oma hinda

Tallinn

Lehmalatrid on vajalikud nii suure farmipidamise kui ka väikese farmi jaoks, see on üks sisustuse põhielemente, mille eest tuleb esmajärjekorras hoolt kanda.

Lehmalatter peab looma pidamiseks ja teenindamiseks mugav ja praktiline.

Tavaliste latrite peamiseks puuduseks on see, et osa sõnnikust satub asemekattele, loom heidab sellele pikali, määrib ennast ja udarat. See mõjutab negatiivselt piima kvaliteeti. Lüpsjad peavad kulutama palju aega ja energiat sõnniku koristamisele, udara ja lehma pesemisele.

Meie tootel on reguleeritav turjapealne pruss, mille abil saab valida selle sobivat asendit konkreetse lehma tõu, vanuse ja suuruse jaoks. On olemas üks oluline reegel, mida tuleb lehmalatri paigaldamisel arvestada. Kõnealuse seadme pikkus on otseses sõltuvuses lehma enda massist. Kui olla täpsem, siis kui lehma mass kasvab 500-800 kg võrra, siis peab latri pikkus suurenema 15 mm võrra. Kindlasti peab reguleerimine olema õige, et lehm tunneks end võimalikult mugavalt.

Kogemus näitab, et latri õige reguleerimise juures lehma järgi, arvestades lehma kõigi individuaalsete iseärasustega, ei tohiks latri pealispinnale sõnnikut üldse sattuda."

Kuulutuse number: 11776763

473 (+4 täna)
Lisatud: Täna, 14:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt