Eesti

Tegutsev kauplus! Müüa kogu kaup ja inventar!

1 €

Paku oma hinda

Põltsamaa, Põltsamaa vald, Jõgevamaa

Tee kiirmüügi pakkumine!

Müügikuulutus: Tegutsev kauplus suurepäraste võimalustega - või - suurepärane võimalus alustada uues kohas uue äriga.

Oled unistanud ettevõtlusest või soovid olemasolevat äri laiendada? Siin on suurepärane võimalus! Müüme toimivat kauplust koos kogu inventariga ja anname võimaluse üle võtta väga heade tingimustega üüripind.

Asukoht: Kauplus paikneb Põltsamaal, ideaalses asukohas - kesklinnas, suuremate kaupluste vahel.

Spetsialiseerumine: Meie kauplus on spetsialiseerunud laiatarbekaubale kogu maailmast. Pakume klientidele kõikvõimalikke pisiasju soodsama hinnaga kui tavapoes. Meie laiast valikust leiab kontoritarbeid, kodutarbeid, mänguasju, riideid, köögitarbeid, hügieenitarbeid ja palju muud.

E-poe võimalus: Lisaks füüsilisele kauplusele on võimalus avada kiirelt ka e-pood. Enamusel toodetest on juba olemas fotod ning kassaprogrammi saab koheselt siduda e-poega, võimaldades mugavat ja efektiivset veebimüüki. Näidis on paari minutiga tehtud - (küsi linki) Lisaks annab hetkel võimaluse näha meie tootevalikut. Osad tooted ei ole meil endal sees vaid koostööpartneritelt tellitavad.

Inventar: Kaasa tuleb kogu vajalik inventar edukaks jätkamiseks - kogu kaup, riiulid, kassaarvuti, turvaseadmed (valvekaamerad, turvaelemendid, turvaväravad jms) ja palju muud. Müügisaal on 200m2. Lisaks on kõrvalruumides ligi 100m2 laopinda, kus saab hoida täiendavat kaupa.

Töötajad: Hetkel töötab kauplus ühe töötajaga. Töötajaga lõpetame lepingu ise ja edasi kohustus teda tööle võtta või jätta pole.

Hind ja läbirääkimised: Müüme kogu äri koos inventariga väga heade tingimustega. Enda nägemus oleks küll kiirmüügi puhul ca 70-85tuhat, aga konkreetne ja kõigile sobiv hind tekib nüüd siin oksjonil. Kaupluse riiulite ja inventari alla on juba üle 25000 euro investeeritud. Kauba väärtus omahinnas ca 134 830,80€ (tegelikuses kindlasti suurem, kuna mitmeid asju kahjuks laoprogrammis sees ei ole). Võimalik, et jõuaks suurema summa puhul kokkuleppele ka 2-3s osas tasumises

Lisainfo: Täpsema ülevaate kaupluse tuludest ja kuludest saad meiega ühendust võttes. Näiteks - Käive augustis oli 14 306,31€ ja septembris 11 477,67€. Müügi põhjuseks on omaniku pikemaks ajaks reisile minek ja uute elamuste otsimine.

Müüme poe ilma juriidilise kehata. Tarnijate kontaktid ja head diilid anname kaasa!

Saab kaasa ja ise otsustada, mida edasi teha brändidega. Kaasa tuleb - Kauplus Leiuministeerium - facebook ja domeen; 1E Market - facebook. Lisaks kõikvõimalikud reklaamikujundused ja logod.

Hea diil ka vaid siis kui soovite inventari ja kaupa, et antud üüripinnal tegevust ei jätka.

Ära lase sellel suurepärasel võimalusel mööda minna! Võta meiega ühendust ja astu oma ettevõtlusteekonnale juba täna!

Fotod kauplusest - küsi linki

Müügiga ei tule kaasa renditud kaardimakse- ja internetiterminalid ja plastikust laokastid.

Võimalus teha ka vahetuskaupa kinnisvaraga. Huvitab Tallinna kesklinna kinnisvara (korter, maatükk, maja vms).

Kuulutuse number: 12719069

299 (+16 täna)
Lisatud: 16.04.2024 18:56
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt