Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tüdrukuteõhtu, tüdrukute pidu

Hind määramata

Saadavus: mitu

Tallinn

 

Kas läksid noormehega lahku? Või sa ei tea, kuhu oma sõprannadega minna? Võib-olla oled juba täielikult tööst väsinud? Oled muutunud üksikuks ja tahad uute inimestega tutvuda ja sõbrannasid leida? 

Igal naisel on vaja seratoniini ja selleks pole vaja oodata printsi, kes tuleb ehk kunagi mõttele üllatada sind ja panna iga su keharakk rõõmustama. Sa ei pea ootama inimesi, kes sinust ei hooli. Sa ei pea ootama erilist sündmust, mida ei pruugi tulla.

Õnnelik, särav, õitsev naine - on rahulolev, puhanud ja energiliselt täidetud naine. Selliseks saad saada meie majas, ühinedes uhke TÜDRUKUTEÕHTUGA

Meie armas meessoost personal soovib sind rõõmustada parima suupiste valikuga, sametise veini ja hämmastavate kokteilidega. Poisid valmistavad sinule ja su sõbrannadele ette imelise sauna ja mullivanni. Meie DJ käivitab meeletu meeleolu kõige valitud muusikaga, millele sa ei suuda vastu hakata.

Pea meeles, et mis iganes ei võtaks sinu kerguse ja enesekindluse ära - SEE õhtu lõpeb uute tutvuste ja suurepärase meeleoluga. See on parim viis saata kaugemale oma ajukääbiku exi, igavat tööd ja muid hävitavaid emotsioone.

HELISTA JA UURI LÄHEMALT

Kuulutuse number: 10605044

431
Lisatud: 18.03.2024 08:49
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt