Eesti

UUEVÄÄRNE Turvatool KinderKraft Unity Isofix 20 MUST 15-36kg

80 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Uueväärne, kasutatud vaid kaks korda.

HIND UUENA 172 EUROT (www . hind . ee /search?q=kinderkraft+isofix+unity)

Turvatool KinderKraft Unity Isofix 20, must, 15 - 36 kg


Valides kaubamärgi Kinderkraft auto turvatooli UNITY 15-36 kg, võid kindel olla, et Sinu lapsele on reisi ajal tagatud asjakohane kaitse. Kõige nooremate ohutus on meie prioriteediks, seetõttu on turvatoolil UNITY sihtotstarbeline turvasüsteem ja samuti on see läbinud mitmekordsed ranged uuringud ning testid. Konstruktsiooni kindlust kinnitab Euroopa uurimusüksuse RDW sertifikaat. Lisaks sellele on selle turvalisust testitud mainekates instituutides TASS INTERNATIONAL ja INTERTEK.

Eelised

Turvalisus:

Rühm ECE II/III (15-36 kg).

H-GUARD SYSTEM – tugevdatud peatoel on 3 kihti, tänu millele kaitseb lapse pead ja selgroo kaelaosa külg- ning tagapõrutuste korral.

SIDE PROTECT SYSTEM – turvatooli konstruktsioon on täiendavalt tugevdatud, tänu millele neeldab see löögijõu ja tagab suurema kaitse külgpõrutuste korral.

Õige paigalduse näidikud – turvatoolil on õigest paigaldusest märku andvad näidikud ISOFIX. Pärast aasade õigesti sisestamist ilmub roheline värv.

Tänu rihmade juhikutele on väikelaps alati õigesti kinnitatud. Täiendav lukustus ülemisel juhikul takistab rihma juhuslikku väljatulemist.

Crashtested – auto turvatool UNITY on läbinud ranged kokkupõrketestid mainekas Hollandi instituudis TASS INTERNATIONAL. Ka pärast nende turule toomist läbib edasise, mitmeastmelise kontrolli.

ECE R44.04 – sarnaselt meie kõikide toodetega valmib turvatool UNITY kooskõlas Euroopa tehnilistele nõuetele ja tootmise standardeid kinnitab Euroopa ohutussertifikaat ECE R44.04.

Intertek – turvatooli katte õmblemisel kasutatud materjalid on toodetud ilma kahjulike keemiliste ainete kasutuseta ja testitud maineka instituudi Intertek poolt.

Mugavus:

ISOFIX – turvatool on varustatud süsteemiga ISOFIX, tänu millele on selle õigesti autosse paigaldamine lihtne ja intuitiivne. Samuti esineb auto kolmepunktilistele turvavöödele paigaldamise võimalus. Seega on turvatool universaalne.

Tänu spetsiaalsele kangamaterjalile on peatugi pehme, mugav ja kaitseb tõhusalt lapse pead ning kaela. 10-astmelise reguleerimisega.

Iste on tehtud pehmest Flexi Fit Foam termoplastvahust. Kohandub ideaalselt väikese reisijaga ja tagab talle mugavuse isegi pikkadel reiside ajal.

Ergonoomilised küünarnukitoed ei suurenda reisi ajal mitte ainult lapse mugavust vaid, juhatades puusavöö õige vedamise koha, hoolitsevad ka tema ohutuse eest.

Funktsionaalsus:

DUO EXPAND SYSTEM – tänu sellele kohandub turvatool kasvavale lapsele. Võimaldab pikkuses ja laiuses reguleerimist, tänu millele tagab aastaid kestva mugavuse ning turvalisuse.

Kasvab koos lapsega – peatuge ja küljekatete laiust võib reguleerida ühe käega. Tänu sellele kasvab turvatool ülespoole 16 cm ja laiuses 7 cm võrra.

Funktsioon RECLINING võimaldab istme ühe käega reguleerimist. Turvatooli võib seada kolme asendisse – istuvast kuni poollamavani.

Turvatoolil topsihoidja 2 kinnituspunkti: väikesest reisijast vasakul ja paremal pool.

Kate on mahavõetav ja pesumasinas pestav. Tänu sellele säilitad turvatooli kena välimuse pikkadeks aastateks.

Teostus

Materjalid: plastmaterjal PP, 100% polüester

Mõõtmed:

turvatooli laius: 43-50 cm,

istme laius: 29 cm,

Turvatooli kõrgus: 66 – 82 cm

Turvatooli sügavus: 48 cm

Kaal: 6,5 kg

Kaalurühm: ECE II/III

Lastele kaaluga: 15 kuni 36 kg

Kuulutuse number: 12451431

329 (+4 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:44
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt