Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

UUS AMANKA Scart-HDMI-muundur

14 €

Saadavus: mitu

Tallinn

【SCART-HDMI-adapter】SCART-HDMI-kaabli muundur on turul olemasoleva SCART-HDMI-muunduri täiendus. Scart-HDMI-adapterikaabel teisendab komposiitvideosignaalid ja teisendab FL/FR stereohelisignaalid HDMI-digitaalseteks video- ja helisignaalideks. Scart-HDMI-adapter sobib HDTV STB VHS Xbox PS3 Sky DVD Blu-ray jms jaoks (Märkus: toetab ainult Scart-HDMI)
🎁【Täiustatud signaalitöötlus】HDMI 1080P, kvaliteetne ülesskaleerimise tehnoloogia sisendi eraldusvõime jaoks. SCART-HDMI-muundur tuvastab ja teisendab komposiitsignaali automaatselt 1080p (60Hz) väljundiks, muutes videod heledamaks ja HD-pildid võimalikult selgeks ja elutruuks.
🎁【Kaasas kõik kaablid】 SCART-HDMI-adapterikaablil on Scart-kaabel ja USB-kaabel. Lisaks on kaasas ka HDMI-kaabel, nii et te ei pea lisakaablit ostma, säästes aega ja energiat, mis annab teile suure mugavuse.
【Lai ühilduvus】 SCART-adapteri kaabel toetab NTSC ja PAL TV süsteemi standardversiooni; täiustatud signaalitöötlus tagab täiustatud signaalitöötluse kõrge täpsuse, värvide, eraldusvõime ja detailidega. Scart-sisend: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N, standardne TV sisend. HDMI väljund (kaasas), sobib standardse Scart liidesega seadmetele.
🎁【Plug and Play】 SCART-HDMI-muundur on kerge ja kaasaskantav toode, draiverit pole vaja installida, seda on lihtne paigaldada ja kasutada.

Kuulutuse number: 12168793

179
Lisatud: 29.03.2024 09:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt