Eesti

UUS! Auxmir LED väike akuga lamp, 13 erinevat värvi, puldiga

13 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Auxmir LED väike akuga lamp - 13 erinevat värvi, 5 valgustaset, puldiga, laetav. Tumepruuni alusega.

3 valgusrežiimi + 13 värvi: Auxmiri öölamp sisaldab 5 heleduse taset, 13 värvi ja 3 valgusrežiimi (välklamp, vilkumine, tuhmumine). See hämardatav öövalgusti pakub erinevatele vajadustele erinevaid stiile. Saate luua oma lastele ideaalse magamiskeskkonna, valides värvivaliku hulgast.

Tugevam aku: sisseehitatud 1800 mAh akuga saab Auxmir LED puutetundlikku öövalgustit kasutada 11-15 tundi. Tavaliselt on laadimisaeg ainult USB-kaabli kaudu ca. 3-4 tundi Lihtsalt naudi sooja valgust toas või õues joogat tehes.

Lihtne juhtimine: värvirežiimi saate hõlpsalt seadistada, puudutades lihtsalt selle lambi ülaosa. Pika puudutusega saate valgust sisse ja välja lülitada. Puldi abil saab muuta ka öökapi valgusti värvi ja heledust jne.

Ajafunktsiooni väljalülitamine: kaugjuhtimispuldiga saate seadistada Auxmiri öövalgusti 1, 2, 4 või 6 tunni pärast välja lülituma. Öökülambina sobib see magamistuppa või öövalgustiks beebi- või lastetuppa, samuti suurepärane kingitus sõpradele.

Rahulolev garantii: Auxmir annab öölambile 3-aastase tasuta garantii. Kui teil on Auxmiri tootega probleeme, võtke ühendust Auxmiri grupiga e-posti teel. Tähelepanu: kui voodivalgusti vilgub, on aku tühi ja seda tuleb laadida.

Kuulutuse number: 11287395

514 (+2 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:13
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt